Entelion Software lanseaza versiunea 2.1 a aplicatiei Teamshare

BUCURESTI - 11 ianuarie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Entelion Software anunta lansarea versiunii 2.1 a aplicatiei de CRM online Teamshare, la doar 3 luni de la lansarea versiunii anterioare, in Octombrie 2004.

Noi functionalitati sunt acum disponibile pentru modulele:

Time management - permite o mai buna organizare a proiectelor, a costurilor aferente si a timpului alocat de angajati fiecarui proiect. Ca rezultat imediat, managementul are acces rapid la date despre repartizarea costurilor pe proiecte si clienti.

Suport Clienti - eficientizarea procesului de alocare a tichetelor de deranjament catre angajatii departamentului de Suport.

Management de continut - administrarea printr-o interfata web si in timp real a site-urilor de web publice ale clientilor.

Web-admin - configurarea printr-o interfata web si in timp real, chiar de catre client, a unor setari si variabile globale, ce permit astfel un grad ridicat de personalizare a aplicatiei.

Business Intelligence - crearea si editarea de rapoarte, grafice si statistici chiar de catre client, obtinandu-se astfel informatii in timp real despre cei mai importanti indicatori de performanta ai companiei.

Aplicatia Teamshare este disponibila si in limba engleza, incepand cu Ianuarie 2005.

Teamshare este un instrument de Customer Relationship Management, o aplicatie software web-based ce faciliteaza, creste viteza şi acuratetea comunicarii intre companie si Clientii sai, cu furnizorii si potentialii Clienti, intre angajati, departamente, sucursale si nivele organizationale.

Teamshare este un produs Entelion Software.

Despre Entelion Software

Entelion Software dezvolta software si aplicatii web-based cu acces la baze de date. Compania ofera servicii e-business conform modelului ASP - Application Service Provider - prin care accesul la aplicatiile software este inchiriat odată cu accesul la platforma tehnica (hardware, hosting, firewall, antivirus, etc) si la serviciile aferente (upgrade, suport, backup, monitorizare, etc) - model cunoscut si sub numele de Software-as-a-Service.

Entelion Software este Microsoft Certified Partner din Mai 2004 si Membru ANIS din Iunie 2004.

Marius Panait
Managing Partner

office@teamshare.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/entelion-software/entelion-software-lanseaza-versiunea-2-1-a-aplicatiei-teamshare