Entertainment Marketing

Definitie Entertainment Marketing

Promovarea unui produs prin inserarea lui in scene de film endorsement prin celebritatile industriei de divertisment. Vezi Movie Tie-ins (insertii filmice) Endorsement.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Entertainment Marketing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Entertainment Marketing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Entertainment Marketing. Definitiile termenilor despre Entertainment Marketing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Entertainment Marketing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Entertainment Marketing.