Environmental Scanning

Definitie Environmental Scanning

Procesele de examinare a factorilor interni si externi care influenteaza operatiunile unei firme si luarile de decizie cu scopul de a identifica oportunitatile si amenintarile de pe piata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Environmental Scanning? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Environmental Scanning.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Environmental Scanning. Definitiile termenilor despre Environmental Scanning cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Environmental Scanning, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Environmental Scanning.