epublio    

Comunicate de presa si evenimente pe tema epublio

 • epublio

  Brasov, Brasov - 6 December 2012

  Comunicat de epublio

  epublio, una dintre primele edituri digitale din România, a lansat miercuri, 28 noiembrie, în Turnul Eliel din Helsinki e-book-ul "Storybook Helsinki and Beyond". ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre epublio

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul epublio.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la epublio. Informatiile despre epublio cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul epublio, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la epublio, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.