eqar    

Comunicate de presa si evenimente pe tema eqar

 • eqar. Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS)

  eqar

  Bucuresti - 12 June 2014

  Comunicat de Mediapress Advertising

  Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior ( ARACIS ) are plăcerea de a anunța că, în urma finalizării procedurilor de evaluare externă independentă, va fi inclusă în Registrul European pentru Asigurarea Cali ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: asigurarea calităţii , invatamant superior , calitate invatamant , aracis , eqar

  Vezi toate comunicatele de presa despre eqar

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul eqar.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la eqar. Informatiile despre eqar cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul eqar, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la eqar, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.