Equipment-Based Services

Definitie Equipment-Based Services

Servicii in care echipamentul joaca un rol important in distributie de exemplu echpamentele tehnice de informare joaca un rol important in livrarea serviciilor bancare. Vezi People-Based Services (serviciile bazate pe resurse umane).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Equipment-Based Services? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Equipment-Based Services.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Equipment-Based Services. Definitiile termenilor despre Equipment-Based Services cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Equipment-Based Services, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Equipment-Based Services.