ERC PRESS LANSEAZA ENCICLOPEDIA EGIPTUL ANTIC , REVISTA INSOTITA DE DVD

Locul desfasurarii: Diverta Mall Vitan

Organizator: Erc Press si Diverta

EGIPTUL ANTIC ASA CUM NU L-AI MAI VAZUT!

Proiect de nisa pe piata cartii din Romania, Egiptul Antic - Enciclopedie este o colectie exclusiva, cu un continut documentar si imagistic bogat care dezvaluie misterele unei civilizatii fascinante.
Produsul se va comercializa sub forma unui pachet compus din revista ( cu drepturi de autor de la Editura Fabbri, membra a grupului RCS Libri - Italia) si DVD ( seria completa de documentare realizate de Discovery Channel).
Pentru a realiza un produs de calitate am apelat la una dintre cele mai bune companii de traduceri din Europa: Media Translations, companie ce realizeaza subtitrari pentru BBC sau The Money Channel.

Speram ca toate aceste eforturi sa se materializeze intr-un succes pe piata si sa reusim fidelizarea pe tot parcursul colectiei, 26 de numere cu aparitie lunara.

EGIPTUL ANTIC
MISTERELE UNEI MARI CIVILIZATII !
COLECTIE CU DVD

Egiptul Antic. Misterele unei mari civilizatii. Pamantul faraonilor. O lume misterioasa, in care se imbina farmecul, maretia si seductia unei civilizatii vechi de 5000 de ani. Colectionand numar de numar ne vei insoti intr-o calatorie fantastica pe Valea Nilului.

Colectia completa de DVD-uri contine documentare pline de informatii realizate de Discovery Chanel si iti dezvaluie o calatorie extraordinara in timp, misterele si povestile fascinante ale unei mari civilizatii. Faraonii, Sfinxul, descoperirile arheologice si cultul mortilor iti vor fi prezentate aici in cele mai mici detalii.

Revistele te vor purta prin orasele, pline de comori inestimabile, ale acestui tinut, sau la o plimbare de-a lungul Nilului pentru a descoperi vestigiile unei mari civilizatii antice.
De la Luxor la Valea Regilor, la Memphis si Karnak. Piramide, temple spectaculoase si nenumarate comori. Cu fiecare pagina, vei trai emotia unei noi descoperiri.

Primul numar, cu DVD-ul Mumia pierduta a lui Imhotep, va fi pe piata incepand de miercuri, 23 mai, la toate chioscurile de presa si in librari.
Revista prezinta inceputul calatoriei noastre : de la Memphis, prima capitala a Egiptului antic, inconjurata de multe situri arheologice printre care Gizeh (poate cel mai faimos datorita marilor piramide si a Sfinxului), Abu Rawash, Saqqara, Abu Sir, Abu Ghorab si Dahshur.

DESFASURATOR EVENIMENT DE LANSARE :

Ora 18 :00 -18 :10 - primirea invitatilor ;
Ora 18 :10 – 18 :20 - prezentare (power point pe videoproiector) :
- argument,
- descrierea proiectului,
- colectia de DVD-uri,
- revistele.
Ora 18 :20 – 18 :30 - interventia Domnului Prof. Univ. Dr. Stefan Oltenu
Profesor la Universitatea Dimitrie Cantemir – Facultatea de Istorie
Conducator de doctorat – Universitatea Bucuresti – Facultatea de Istorie
Ora 18 :30 - rularea documentarului de pe DVD, protocol.

Mihai Ghebrea
Director Marketing
Grup editorial Erc Press

Despre ERC PRESS

Editura Erc Press este profilata pe productia de carte pentru copii. Reprezentative sunt colectiile de carti educative, manuale, carti de colorat, revistele pentru copii, enciclopediile si revistele cu Cd-uri educationale cu jocuri pe calculator.

Participare: Intrare libera