Carucioare copii usoare si ergonomice pentru zborulu cu avionul

BUCURESTI - 13 iulie 2012

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Pleci in vacanta cu aviionul ? Atunci e momentul sa te informezi ce carucioare sunt admise ca bagaj de cabina de majoritatea companiilor aviatice. Carucioarele Maclaren sunt raspunsul pe care il vei primi cu siguranta.

Carucioare copii usoare si ergonomice pentru zborulu cu avionul
 Erfi: brandurile care conteaza

Erfi

Daca ti-ai rezervat deja biletele de avion spre o exotica destinatie de vacanta, cu siguranta ca ai inceput sa investighezi ca sa afli ce tip de carucioare copii sunt admise ca bagaj de cabina de catre compania aeriana pe care ai ales-o.

Raspunsul pe care il vei primi de la toate companiile aeriene va fi cu siguranta unul singur: carucioare Maclaren.

In functie de varsta copilului puteti alege modele mai complexe de carucioare copii de la Maclaren, carucior Maclaren Techno XLR sau carucior Maclaren Techno XT- ce se poate folosi de la nastere, carucior sau un carucior Maclaren Quest sau Maclaren Triumph recomandate de la varsta de 3 luni sau un model de carucior Maclaren Volo pe care vi-l recomandam de la varsta de 6 luni.

Toate carucioarele Maclaren pot fi accesorizate cu huse de ploaie, umbrelute de soare, plase pentru tantari, iar modelul captuselii interioare a caruciorului  il puteti schimba cat de des doriti sau in functie de tendintele modei.

Va asteptam de luni pana vineri intre orele 9-17 sau in week-end cu programare telefonica anterioara la 0314025876 ca sa descoperiti fascinanta colectie de carucioare Maclaren in showroom-ul Maclaren situat in strada Veseliei nr 39-41, sector 5, Bucuresti.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/erfi-kids-srl/carucioare-copii-usoare-si-ergonomice-pentru-zborulu-cu-avionul