Carucioarele Graco au castigat un premiu si la inceput de 2014

BUCURESTI - 7 februarie 2014

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail

Cel mai nou model de carucior Graco, ultra-usorul Evo Mini (cantarind doar 6.2 kg) a inceput sa stranga primele premii. Prestioasa competitie internationala a industriei produselor pentru bebelusi, Mother&Baby Awards a primit Medalia de Argint in 2014 la categoria Cel Mai Bun Carucior Usor.

Carucioarele Graco au castigat un premiu si la inceput de 2014
 Graco: o buna combinatie intre siguranta si inovatie

Graco

Cel mai nou model de carucior copii Graco, ultra-usorul Evo Mini (cantarind doar 6.2 kg) a inceput sa stranga primele premii. Prestioasa competitie internationala a industriei produselor pentru bebelusi, Mother& Baby Awards a primit Medalia de Argint in 2014 la categoria Cel Mai Bun Carucior Usor.

Acest premiu este al 4-lea castigat de noul model de carucior Graco Evo Mini, dupa Best baby and Toddler gear Awards 2013 si doua medalii de aur la competitia; Loved By Parents Awards.

Acest nou premiu cucerit pe teritoriul Europei, confirma ca brandul American Graco a stiut sa asculte si sa raspunda cerintelor parintilor prin producerea unor carucioare pentru copii usor, extrem de fiabil si simplu de manevrat, cu alte cuvinte a unui carucior adaptat ritmului de viata al parintilor moderni.

Graco Evo Mini  este un carucior care se foloseste de la nastere si pana la varsta de 3 ani. Aflati mai multe despre noul model de carucior Graco Evo Mini pe www.erf.ro sau www. graco-romania.ro

Va invitam sa testati noul model de carucior Graco Evo Mini in Showroom-ul Graco situate in Strada Veseliei nr 39-41 Sector 5 sau in magazinul pentru copii ErFi din mall-ul Sun Plaza din Bucuresti.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/erfi-kids-srl/carucioarele-graco-au-castigat-un-premiu-si-la-inceput-de-2014