Poze Ernst Young şi Horváth Partners

 • logo lupupartners

  Poza: Lupu & Partners vor fi parteneri la Forumul Medierii, ediția a II-a.

 • Premiul Partners Across Borders 2013 a ajuns în România!

  Poza: Premiul Partners Across Borders 2013 a ajuns în România!

 • Muzeul ”Antipa” și e² Young Engineers vă invită la Provocarea LEGO®!

  Poza: Muzeul ”Antipa” și e² Young Engineers vă invită la Provocarea LEGO®!

 • Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și e² Young Engineers îi invită pe cei mici la „Marii Constructori”, un program educațional de succes!

  Poza: Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și e² Young Engineers îi invită pe cei mici la „Marii Constructori”, un program educațional de succes!

 • Conferinta Internationala Anti Aging

  Poza: Conferinta Internationala Anti Aging "Forever Young"

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul ernst young şi horváth partners.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la ernst young şi horváth partners. Pozele pe tema ernst young şi horváth partners cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ernst young şi horváth partners, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la ernst young şi horváth partners, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la ernst young şi horváth partners.