Eroare materiala

Definitie Eroare materiala

Greseli existente in acte procedurale intocmite de organul de urmarire penala sau instanta de judecata. Erorile materiale evidente din cuprinsul unui act procedural se indreapta de insusi organul de urmarire penala sau de instanta de judecata care a intocmit actul, la cererea celui interesat ori din oficiu.In vederea indreptarii erorii, partile pot fi chemate spre a da lamuriri.Despre indreptarea efectuata, organul de urmarire penala sau instanta de judecata, dupa caz, intocmeste un proces-verbal sau o incheiere, facandu-se mentiune si la sfarsitul actului corectat.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Eroare materiala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Eroare materiala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Eroare materiala. Definitiile termenilor despre Eroare materiala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Eroare materiala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Eroare materiala.