Error communis facit jus

Definitie Error communis facit jus

Expresie din limba latinaEroarea generalizata intr-o comunitate statorniceste dreptulLocutiune utilizata in limbajul juridic pentru a exprima principiul conform caruia acela care a actionat cu buna credinta, pe o eroare general admisa ca adevar, trebuie juridiceste ocrotit.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Error communis facit jus? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Error communis facit jus.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Error communis facit jus. Definitiile termenilor despre Error communis facit jus cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Error communis facit jus, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Error communis facit jus.