Escalator Clause

Definitie Escalator Clause

O clauza in contract care permite ofertantului sa ajusteze pretul final in functie de cresterile de pret ale partilor componente intre acceptarea comenzii si efectuarea livrarii si a instalarii etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Escalator Clause? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Escalator Clause.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Escalator Clause. Definitiile termenilor despre Escalator Clause cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Escalator Clause, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Escalator Clause.