Escontare

Definitie Escontare

Operatie financiara prin care se diminueaza primele incasate anterior la asigurarile de viata cu dobanda compusa pe care asiguratorul o obtine de la institutiile de credit de la datele incasarii primelor de asigurare pana in momentul indepartat al platii sumei asigurate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Escontare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Escontare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Escontare. Definitiile termenilor despre Escontare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Escontare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Escontare.