esenia    

Comunicate de presa si evenimente pe tema esenia

 • esenia

  Bucuresti - 16 December 2015

  Comunicat de DHARMA CONSTRUCT

      comunicatul de presa

 • esenia

  Bucuresti - 2 December 2015

  Comunicat de DHARMA CONSTRUCT

  Știm cu toții că 80% dintre cele mai cunoscute boli infecțioase sunt răspândite prin mâini, iar spălarea lor desă rămâne cea mai bună apărare a noastră – dar cum procedăm pentru a usca mâinile? Sunt toate metodele la fel de eficient ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: esenia , igiena phs , uscatoare maini rapide , solutii igiena

  Vezi toate comunicatele de presa despre esenia

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul esenia.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la esenia. Informatiile despre esenia cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul esenia, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la esenia, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.