Essence Communication lanseaza BRANDWORS ESSENCE!

BUCURESTI - 14 mai 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Pachet complet de promovare!
Management de Brand, Design & Webdesign, Comunicare

Essence Communication lanseaza BRANDWORS ESSENCE!

Essence Communication lansează BRANDWORKS ESSENCE, un pachet complet de servicii specializate de marketing, destinat firmelor ce doresc o repoziţionare pe piaţa pe care activează. Pachetul cuprinde servicii de Management de Brand, Design & Dezvoltare Web precum şi Comunicare iar aplicabilitatea lui se poate extinde până la produse, campanii, evenimente sau programe finanţate de UE,

vezi: http://brandworks.essence.ro/

Despre Essence Media Communication SRL

Cu o experienţă de peste 5 ani, Essence Communication este o agenţie specializată în consultanţă de brand şi marketing, consultanţii noştri desfăşurându-şi activitatea în domenii precum Management de Brand, Marketing, Comunicare, Design şi Programare, fiind implicaţi în proiecte majore ale unor companii multinaţionale, în evenimente sportive internaţionale, show-uri TV, proiecte finanţate de Uniunea Europeană prin programul PHARE, dar si în proiecte ale firmelor mici si mijlocii, aflate la început de drum.

www.essence.ro
Essence Media Communication SRL
Viorel Patrianca - Managing Partner

Adresa: Elev Stefanescu 9, Bucuresti