Cursuri Coafura,Cursuri cosmetica,cursuri manichiura pedichiura,cursuri unghii false/unghii tehnice in BACAU

Bacau - 6 mai 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Esthetique Beauty Center BACAU organizeaza cursuri de calificare acreditate de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse: cursuri coafor, cursuri cosmetica, cursuri manichiura pedichiura, cursuri unghii tehnice, cursuri unghii false

Cursuri Coafura,Cursuri cosmetica,cursuri manichiura pedichiura,cursuri unghii false/unghii tehnice in BACAU

Esthetique Beauty Center BACAU organizeaza cursuri de calificare acreditate de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse: cursuri coafura,cursuri cosmetica,cursuri manichiura pedichiura,cursuri unghii tehnice,cursuri unghii false.

Cursuri cosmetica - nivelul de pregatire 3, durata cursului -9 luni, pret 2.500 ron;
Cursuri coafor –nivelul de pregatire 2, durata cursului 5 luni, pret 2.000 ron;
Cursuri manichiura pedichiura - nivelul de pregatire 1, durata cursului 3 luni, pret 1.000 ron.

NOU!!! CURS SPECIALIZARE UNGHII FALSE CU GEL SI ACRIL, durata cursului 1 luna, pret 1.500 ron !

Acest curs imbina intr-un mod armonios teoria si practica, cursantii avand posibilitatea de a aplica ceea ce invata in mod teoretic, ceea ce ii ajuta la sedimentarea cunostintelor. Suportul de curs si materialele necesare sunt incluse in taxa de scolarizare.
Cursurile sunt sustinute de profesori acreditati , cu o vasta experienta de lucru si abordeaza temele necesare desfasurarii activitatii de cosmetician(a),manichiurista sau hair-stilist in cadrul unui salon de infrumusetare ce utilizeaza produse profesionale apartinand celor mai apreciate marci.
Cursul de cosmetica ne pregateste pentru a deveni un cosmetician profesionist si ne invata totul despre ten, tratamente faciale, masaje faciale, notiuni de chimie cosmetica, anatomie/dermatologie, Epilare; Vopsit sprancene; Make-up.

Cursul de coafor ne invata atat teoretic cat si practic, cum sa executam corect diferite tunsori, coafuri dar si coafuri-stil, in functie de fizionomia unei persoane, realizarea vopsirii parului, Extensii par natural pentru volum si pentru lungime, realizarea permanentului.

Cursul de manichiura-pedichiura ne specializeaza in executarea manichiurii si pedichiurii, executarea masajului pentru maini si picioare, Manichiura-Pedichiura FRENCH; Tratamente maini/picioare; Manichiura/Pedichiura SPA;.

Cursul de unghii false ne invata : pregatirea unghiilor naturale in vederea prelucrarii, alegerea suportului pentru constructia unghiilor, constructie cu french, constructie cu tips, reconstruirea unghiilor deteriorate, intretinerea unghiilor false, inlaturarea unghiei false, tratarea unghiilor naturale.

Diploma obtinuta la sfarsitul cursurilor ne poate ajuta cu succes atat la angajarea intr-un salon de inalta clasa cat si la dezvoltarea propriei afaceri in domeniu.
Inscrierile pentru cursurile sustinute de specialistii ESTHETIQUE BEAUTY CENTER se pot face la:
Esthetique Beauty Center
St.Razboieni, Nr.48, Bacau
Tel: 0234 – 570.575
e-mail: office@esthetiquebc.ro
http://www.esthetiquebc.ro

Despre ESTHETIQUE BEAUTY CENTER

Esthetique Beauty Center este un salon de infrumusetare care inca de la deschiderea sa a reusit sa depaseasca asteptarile celor care i-au trecut pragul. Situat la intrarea in Parcul Cancicov, intr-o zona verde si linistita a orasului Bacau, Esthetique a devenit rapid un reper pentru persoanele in cautarea unui refugiu relaxant din trepidantul ritm cotidian.
O data intrate in salonul nostru, acestea devin o parte din lumea Esthetique, o lume simpla, eleganta si in acelasi timp avangardista. Filosofia noastra este una bazata exclusiv pe intelegerea importantei emotiei estetice si nu si nu da nici o sansa compromisului privind standardele serviciilor oferite.
Vizitati-ne si veti fi convinsi de atuurile noastre: locatia inspirata,profesionalismul echipei, standardele serviciilor si calitatea produselor. De asemenea veti descoperi ca singurul nostru „defect” este acela ca suntem PERFECTIONISTI.

Esthetique Beauty Center
St.Razboieni,Nr.48
Tel: 0234 – 570.575
e-mail: office@esthetiquebc.ro
http://www.esthetiquebc.ro

Servicii COAFOR:Tuns,Tratamente L’Oreal Professionnel,Tratamente KERASTASE, Coafat, Vopsit, Schimbare Culoare, Extensii PAR NATURAL,Permanent.

Servicii COSMETICA: Tratamente faciale GUINOT;Tratamente faciale ACADEMIE; Tratamente faciale HOLYLAND;Epilare;Vopsit sprancene;Make-up.

Servicii MANICHIURA PEDICHIURA: Manichiura;Pedichiura;FRENCH;Unghii False cu GEL sau acril; Tratament cu parafina maini/picioare; Manichiura/Pedichiura SPA; Unghii false cu french permanent;Intretinere Unghii False;Aplicat Acril pe Unghii Naturale.

Centrul de Estetica ESTHETIQUE BEAUTY CENTER foloseste in cadrul tratamentelor doar produse profesionale apartinand celor mai apreciate marci: GUINOT, KERASTASE, ACADEMIE, O.P.I., L'Oreal Professionnel, Peggy SageServicii MANICHIURA PEDICHIURA: Manichiura;Pedichiura;FRENCH;Unghii False cu GEL sau acril; Tratament cu parafina maini/picioare; Manichiura/Pedichiura SPA; Unghii false cu french permanent;Intretinere Unghii False;Aplicat Acril pe Unghii Naturale.

Centrul de Estetica ESTHETIQUE BEAUTY CENTER foloseste in cadrul tratamentelor doar produse profesionale apartinand celor mai apreciate marci: GUINOT, KERASTASE, ACADEMIE, O.P.I., L\'Oreal Professionnel, Peggy Sage

Inscrierile pentru cursurile sustinute de specialistii ESTHETIQUE BEAUTY CENTER se pot face la:
Esthetique Beauty Center
St.Razboieni, Nr.48, Bacau
Tel: 0234 – 570.575
e-mail: office@esthetiquebc.ro
http://www.esthetiquebc.ro

office@esthetiquebc.ro