Etcetera si nation.ro livreaza timp gratuit

BUCURESTI - 17 decembrie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Etcetera a realizat saptamana trecuta o noua operatie pe brand deschis

Etcetera si nation.ro livreaza timp gratuit

Pentru ca lupta cu timpul devine mult prea primejdioasa pentru majoritatea soferilor romani, Etcetera a construit pentru clientul sau, Pintilie Insurance, brandul 'Nation Insurance Group' si site-ul www.nation.ro.
Nation Insurance Group este noul brand sub care Pintilie Insurance va opera pe piata asigurarilor din Romania, namingul si logotipul fiind realizate pentru a demonstra in mod explicit pozitionarea actuala: intreaga tara. Acestea survin succesului pe care acesta l-a reputat in ultimii 2 ani: calitatea serviciilor de livrare rapida a RCA la domiciliul/sediul celor peste 10000 de asigurati ai sai.
Echipa care a participat la realizarea acestui [proiect este compusă din: Alexandru Pintilie - Managing Partner Pintilie Insurance, Valentin Radu – Strategy Director Etcetera si Suciu Iulian - Web Architect Etcetera.
Site-ul ofera comparatii de la importante societati de asigurare din Romania, precum Unita, BCR Asigurari, Allianz Tiriac Asigurari SA, Ardaf, Generali Asigurari si altele, punctul sau forte fiind actualizarea zilnica a preturilor acestora si livrarea politelor la sediul clientilor sai ce pot compara in doar 5 minute oferta si pot cumpara o polita RCA pe care o primesc in maxim 4 ore in Bucuresti si 24 de ore in toata tara.
În doar 5 zile, www.nation.ro a avut o crestere de 1349 de locuri, conform www.trafic.ro si nu mai putin de 500 de clienti de la data lansarii acestuia.

Despre Etcetera Experts

Etcetera este o agentie romaneasca independenta, înfiinţată în 2006, ce oferă servicii integrate de branding, re-branding si strategie de comunicare ce mizează pe clientii romani ce stiu, simt si vor sa se ia la trantă cu viitorul.
Valentin Radu
Strategy Director