Poze Ethical hacking

  • Etica Hacking-ului, Criminalistica Digitala, Antreprenoriat, Inginerie Aerospatiala, Terapii de Infrumusetare si Studii Scandinave la RIUF 2008

    Poza: Etica Hacking-ului, Criminalistica Digitala, Antreprenoriat, Inginerie Aerospatiala, Terapii de Infrumusetare si Studii Scandinave la RIUF 2008

  • McAfee Total Protection

    Poza: McAfee Total Protection -protectie totala: anti-malware/ virus/ spam/ hacking; criptare a documentelor, protejarea identitatii.

  • Atac cibernetic - 2 Milioane de date personale ale clientilor Vodafone, Germania au fost furate

    Poza: Atac cibernetic - 2 Milioane de date personale ale clientilor Vodafone, Germania au fost furate

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul ethical hacking.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la ethical hacking. Pozele pe tema ethical hacking cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ethical hacking, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la ethical hacking, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la ethical hacking.