KitchenShop este acum si in Shopping City Sibiu!

Sibiu - 21 mai 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Vineri, 18.05.2012 a avut loc deschiderea magazinului KitchenShop din cadrul Shopping City Sibiu (galeria Carrfour). După ce a ajuns la vânzări de 1.500.000 euro in 2011, plecând de o investiţie de numai 150.000 euro in 2008, KichenShop deschide al saptelea magazin al sau, in Shopping City Sibiu.

Magazinele Kitchenshop s-au născut din pasiunea pentru gătit şi dorinţa de a folosi în bucătărie produse de buna calitate.

Laurentiu Ilie, Manager KitchenShop

Vineri, 18.05.2012 a  avut loc deschiderea  magazinului KitchenShop  din cadrul  Shopping City  Sibiu(galeria Carrfour). După ce a ajuns la vânzări de 1.500.000 euro in 2011, plecând de o investiţie de numai 150.000 euro in 2008, KichenShop  deschide al saptelea magazin al sau, in Shopping City Sibiu.

Kitchen Shop este o firma romaneasca, cu actionariat roman 100%, iar inceputul a constat în lansarea unui magazin online în 2008: www.pentrugatit.ro;

Imediat a urmat primul magazin specializat Kitchenshop  - inConstanţa, în complexul Tom (Carrefour).  Al doilea magazin deschis a fost  în Bucureşti, în incintaBăneasaShoppingCity. Acestora le-au urmat magazinele din Afi Cotroceni, Brasov Star, OradeaShoppingCity si Iulius Mall Timisoara.

Magazinele Kitchenshop s-au născut din pasiunea pentru gătit şi dorinţa de a folosi în bucătărie produse de buna calitate, fiind o alternativa la gama de o calitate indoielnica existenta pe piata. Acum, la KitchenShop se comercializează peste 5.000 de produse diferite, produse care uşurează mult munca din bucătărie, gatitul devenind astfel o bucurie. Aici poţi găsi aproape orice instrument de gătit: de la cuţite la tigăi, de la tagine la oale de gătit cu aburi, de la accesorii pentru ornat la maşini pentru paste sau maşini care scot automat sâmburii din fructe.

Kitchenshop este distribuitorul autorizat în România pentru peste 35 de furnizori prestigioşi precum Zwilling J.A Henkels, Emile Henry, GreenPan, Demeyere, Staub, Imperia, Vitesse France.  Toţi producătorii prezenţi în magazin au fost selectaţi pentru calitatea foarte bună a produselor oferite, acoperind diferite paliere de costuri, pentru a oferi opţiuni accesibile tuturor clienţilor. “Totul a plecat de la pasiunea noastra pentru gatit. Am inceput timid cu magazinul online, care insa a fost un experiment de succes. A urmat apoi primul magazin in Constanta, iar ulterior ne-am propus ca acesta să fie primul dintr-o reţea care să acopere principalele oraşe ale ţării. Deşi toate produsele pot fi cumpărate şi on-line, în acest domeniu este important pentru cumpărător să vadă produsul în realitate, să îi înţeleagă proprietăţile şi să fie consiliat de către vânzător pentru a alege ceea ce se potriveşte cel mai bine nevoilor sale. Ceea ce Kitchenshop promite cumpărătorilor este “un altfel de magazin”, construit pe conceptul de “pasiune pentru gătit” , apropiere faţă de client şi necesitatile sale, fie el bucatar amator sau profesionistl”  declară domnul Laurenţiu Ilie, Director General al Kitchenshop.

La finele acestei luni, urmează să fie deschis un alt magazin KitchenShop-  în noul mall Palas Iaşi!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/etika-media/kitchenshop-este-acum-si-in-shopping-city-sibiu