Poze Eugen Simion

 • Venetia la Bucuresti adusa de MASCHERE DI VENEZIA, expozitia de fine art print semnata SIMION BUIA

  Poza: Venetia la Bucuresti adusa de MASCHERE DI VENEZIA, expozitia de fine art print semnata SIMION BUIA

 • Regizoarea Chris Simion – O lansare de carte şi un pictorial senzational în enLife magazine din octombrie.

  Poza: Regizoarea Chris Simion – O lansare de carte şi un pictorial senzational în enLife magazine din octombrie.

 • Simpozionul internațional „Cristofor I. Simionescu“ Frontiere în știinţa macro- și supra-moleculară, ediţia a VIII-a, București - Iași

  Poza: Simpozionul internațional „Cristofor I. Simionescu“ Frontiere în știinţa macro- și supra-moleculară, ediţia a VIII-a, București - Iași

 • -

  Poza: Eugen Ţirmeş, noul director Matriţe Dacia: "Vrem să fim cel mai bun furnizor de matriţe pentru grupul Renault si pentru Alianţa Nissan-Renault"

 • Premieră “Călătoria” un spectacol de Chris Simion şi Ioana Marchidan, dupa nuvela Pescăruşul Jonathan Lovingston, de Richard Bach.

  Poza: Premieră “Călătoria” un spectacol de Chris Simion şi Ioana Marchidan, dupa nuvela Pescăruşul Jonathan Lovingston, de Richard Bach.

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul eugen simion.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la eugen simion. Pozele pe tema eugen simion cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul eugen simion, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la eugen simion, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la eugen simion.