Tradiţia, eleganţa, cultura şi buna-dispoziţie vă dau întâlnire la ZILELE COMUNEI VULCANA BĂI, jud. Dâmboviţa

Vulcana-Bai - 23 iunie 2010

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Într-o vreme în care mai mult tristeţe întâlnim în jur decât bucurie, Consiliul Local şi Primăria comunei Vulcana Băi, judeţul Dâmboviţa, la iniţiativa primarului independent Emil Drăghici şi cu sprijinul multor oameni care iubesc meleagurile mirifice de aici, organizează a XX-a ediţie a superbei sărbători “Zilele Comunei Vulcana Băi”. A fost prima manifestare de gen din judeţul Dâmboviţa după 1990 şi una dintre primele din ţară. Şi ar fi fost mare păcat ca, din cauza crizei economice, localnicii şi turiştii obişnuiţi deja cu această întâlnire să aibă de suferit. Aşa că, dispunând de un buget mic, dar de suflete mari, dorince să facă loby acestui tărâm de vis, această ediţie specială a Zilelor Comunei Vulcana Băi se va desfăşura în zilele de 28 şi 29 iunie 2010.

Astfel, luni, 28 iunie, începând cu ora 15,oo, la Primăria Vulcana Băi va avea loc o şedinţă festivă a Consiliului Local în cadrul căreia delegaţia României ( constituită din elevi din Vulcana Băi ) prezentă la a VI-a ediţie a Concursului European al Liceelor la Comitetul Regiunilor de la Bruxelles va prezenta raportul asupra acestei deplasări. De la ora 16,oo, Casa de Cultură “Ion Minulescu” va fi gazda întâlnirii cu seniorii comunei, cu tinerii care au împlinit anul acesta vârsta de 18 ani şi care primesc Titlul de “Cetăţean al Comunei” şi cu cadrele didactice cu foarte mulţi ani de activitate în spate. Maestrul Nicolae Sabău, Viorela Stoian ( o foarte talentată micuţă din Piatra Neamţ, componentă a Grupului Naţional “Şcoala Micilor Vedete” ), Camelia Conovici, Cristi Guşatu şi Formaţia Record, Dan Ilinca, componenţii Ansamblului “Junii Valahi” şi mulţi alţii vor întreţine, din punct de vedere artistic, atmosfera.
Marţi, pe 29 iunie, în ziua Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel, în parcul cu acelaşi nume din Vulcana Băi, are loc Sărbătoarea propriu-zisă. La ora 12,oo vor urca pe scenă elevii şi grădinarii de pe raza comunei. Apoi va avea loc un recital al Grupului Naţional “Şcoala Micilor Vedete”. Concursul folcloric “Vulcana Băi în zi de sărbătoare” a ajuns la cea de-a X-a ediţie şi va reuni pe aceeaşi scenă artişti din peste zece comune dâmboviţene. Vor fi decernate multe diploma şi trofee aniversare. Începând cu ora 16,oo, în colaborare cu Televiziunea Favorit şi Radio Antena Satelor se va derula un amplu spectacol folcloric care va fi transmis pe parcursul a două ediţii ale emisiunii “Capra Vecinului” la Televiziunea Favorit. Îşi dau concursul: Florin Vasilică şi Grupul “Teleormanul”, Camelia Conovici, Mitică Tavă, Dan Ciotoi, Nicoleta Buga, Mariana şi Mihai Călin, Ioana Anton, Stelian Hristea, Daniela Ion, Alina Coman, Veronica Geamănu, Ştefan Vlad şi alţii. Regia artistică şi prezentarea: Victor Mihalache.

Vă aşteptăm cu drag la cea de-a X-a ediţie a Concursului Folcloric “Vulcana Băi în zi de sărbătoare” şi la a XX-a ediţie a Zilelor Comunei Vulcana Băi !

Despre Euro-Art Serv

Euro-Art Serv este o companie artistică ce are ca divizii Teatrul pentru copii şi tineret \\\\\\\'JUNIOR\\\\\\\', revistele \\\\\\\'Scena Vieţii\\\\\\\' şi \\\\\\\'Scena Vieţii-Junior\\\\\\\', precum şi laboratorul de creaţie audio-video EAS Studio.
victormih2005@yahoo.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/euro-art-serv/traditia-eleganta-cultura-si-buna-dispozitie-va-dau-intalnire-la-zilele-comunei-vulcana-bai-jud-dambovita