CURS ACREDITAT RELATII PUBLICE SI COMUNICARE

BUCURESTI - 12 mai 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Euro Best Team organizează în perioada 29-30 mai şi 5-6 iunie 2009, la Bucureşti, cursul autorizat pentru Asistent Relatii Publice si Comunicare. Cursul este bazat pe aplicaţii practice, participanţii lucrează pe echipe pe tot parcursul programului şi elaborează impreună proiecte care au aplicabilitate în plan real. În cadrul unei sesiunii de examinare finală care va avea loc in data de 13 iunie participanţii vor prezenta unei comisii formare din reprezentanţi ai CNFPA, proiectele realizate pe parcursul cursului, în vederea certificării.

Programul este adaptat cerintelor mediului privat si urmateste nevoile de relatii publice si comunicare ale unei companii. Programul se adresează in special persoanelor interesate să-şi dezvolte competenţe legate de planificarea, realizarea şi evaluarea activităţilor de relaţii publice dintr-o organizaţie, celor care detin functia de asistent manageri, studenţilor care se pregătesc sa lucreze în domeniul relaţiilor publice, publicitate, altor persoane interesate.

Pentru ce te pregăteşte?

Gestionarea relaţiei organizaţiei cu mediul în care îşi desfăşoara activitatea;
Gestionarea imaginii instituţiei;
Elaborarea de mesaje publice – discursuri, comunicate, informaţii, interviuri;
Organizarea de evenimente;
Menţinerea relaţiei cu presa;
Elaborarea campaniilor de comunicare;
Elaborarea bugetului de relaţii publice.

Din programa de curs:

Comunicarea în cadrul corporaţiei;
Tactici de Relaţii Publice;
Gestionarea relaţiei cu mass-media;
Campanii integrate de relaţii publice;
Organizarea de evenimente;
Evaluarea şi bugetarea campaniilor de Relaţii Publice;
Planificarea strategică în Relaţii Publice;
Codul deontologic al profesiei;
Tehnici de protocol;
Gestionarea timpului.

Aplicaţii practice:
Strategia de comunicare, planul de comunicare, redactarea unui comunicat de presă, invitaţie la un eveniment organizat de companie, baza de date cu ziarişti. Aplicaţiile practice vor constitui baza realizării unui proiect individual pe care participanţii îl vor susţine în cadrul examenului final de certificare, in data de 6 iunie.

Cursul este acreditat de statul român prin Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei, iar certificatul eliberat la absolvire de Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor este recunoscut atât la nivel naţional cât şi în statele membre ale Uniunii Europene.După absolvire, participanţii vor deveni Manageri de Proiect certificaţi conform ocupaţiei de Formator din COR.

Condiţii de înscriere

Taxa de participare la acest curs este de 1200 RON+TVA şi include costurile privind suportul de curs, pauze de cafea, testele de verificare, taxe de examen şi certificare CNFPA.
Notă: Conform OG 129/2000 referitoare la formarea profesională a adulţilor costul cursurilor autorizate de CNFPA se deduce (după caz) din impozitul pe profit sau pe venit al firmei. Formularul de inscriere poate fi descărcat de pe site-ul Euro Best Team sau solicitat direct organizatorilor la adresa office@eurobestteam.ro Pentru înscriere vă rugăm să trimiteţi, până la data de 25 mai 2009, o copie după buletinul/ cartea de identitate, o copie după ultima diploma de studii si formularul de înscriere completat, la adresa office@eurobestteam.ro, precum şi o copie după un document care să ateste achitarea taxei de participare, în contul:

SC Euro Best Team SRL
RO95BTRL04101202E64311XX
Banca Transilvania, Agenţia Centrul Civic, Bucureşti.

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team este o companie infiinţată de consultanţi recunoscuţi în domeniul managementului de proiect, formare profesională, comunicare şi relaţii publice, şi furnizeză servicii de consultanţă privind accesarea fondurilor structurale şi training, organizând următoarele cursuri: Manager de Proiect, Formator de Formatori, Expert achiziţii publice, Manager resurse umane, Manager de mediu, Auditor de mediu, Auditor de calitate, Inspector de muncă, Relaţii publice si comunicare, Publicitate, Reporter radio, Reporter TV. Clienţii şi partenerii firmei sunt companii prestigioase cu capital românesc şi străin precum şi numeroase instituţii de stat. Mai multe informatii gasiţi pe site-ul nostru www.eurobestteam.ro.

Persoană de contact: Elena Farcaş, mobil:0722696843
office@eurobestteam.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/euro-best-team/curs-acreditat-relatii-publice-si-comunicare