Curs de mediatori in BUCURESTI si TIMISOARA. Mai sunt doar doua zile de oferta. Inscrie-te azi!

BUCURESTI - 9 august 2013

Comunicat tip General in Administratie Publica, Educatie / Cultura, Juridic

Live site

Euro Best Team organizeaza in parteneriat cu Medierea.ro un nou curs de mediatori acreditat de Consiliul de Mediere . Cursul se va desfasura in Bucuresti si Timisoara in perioada 19 august - 1 septembrie 2013. Cursul este coordonat de Zeno Sustac, vicepresedinte al Consiliului de Mediere si Claudiu Ignatco-presedinte al Uniunii Nationale a Mediatorilor din Romania.

DE CE SA ALEGETI CURSUL OFERIT DE EBT & MEDIEREA.RO

Veti beneficia de discount la cursurile de formare continua pe care le veti urma in calitate de mediatori autorizati

Exista posibilitatea colaborarii ulterioare cu echipa de mediatori implicata in acest curs

La finalul cursului, veti primi calitatea de membru al Uniunii Nationale a Mediatorilor din Romania fara sa platiti taxa de inscriere

Veti primi gratuit KIT-UL MEDIEREA.RO, pachetul de formulare necesare in practica ulterioara ca mediator , in procesul de mediere

Pentru start-up-ul absolventilor, echipa de mediatori implicata in acest proiect poate intra in calitate de co-mediatori in procesele de mediere.

IMPORTANT!

Prin Legea nr.115/2012 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 192/2006 privind medierea şi organizarea profesiei de mediator au fost aduse o serie de modificări şi completări Legii nr.192/2006.  Una dintre modificari vizeaza obligativitatea de a participa la o sedinta de informare privind medierea, ca procedura prealabila instantei de judecata. Articolul 60 stipuleaza ca "in litigiile ce pot face, potrivit legii, obiect al medierii sau al altei forme alternative de solutionare a conflictelor, partile si/sau partea interesata, dupa caz, sunt tinute sa faca dovada ca au participat la sedinta de informare cu privire la avantajele medierii". Astfel, incepand cu data de 1 februarie, cei care vor sa inceapa un proces sunt obligati sa participe la sedinta de informare, in caz contrar cererea lor de chemare in judecata fiind respinsa.

PERIOADA DE DESFASURARE

19 august - 1 septembrie 2013, 14 zile consecutiv, intre 14.00-20.00 (in weekend intre 10.00 - 13.00)

PRETUL CURSULUI

Pret intreg: 4.000 lei. OFERTA SPECIALA DE PRET: Completati formularul de inscriere pana la data de 10 august 2013 si veti plati doar 3000 de lei.
PRETUL INCLUDE SUPORTUL DE CURS IN FORMAT ELECTRONIC SI MANUALUL DE MEDIERE!

LOCATIE

Bulevardul Nicolae Balcescu nr. 35, sector 1, BUCURESTI

Centrul de mediere Sustac&Asociatii, Bv. Simion Barnutiu nr.62, etaj. 3 - TIMISOARA

Pentru a participa la curs, completati formularul de inscriere. Oferta de pret expira in doua zile! Click FORMULAR DE INSCRIERE