Curs Inspector Salarii

BUCURESTI - 3 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Educatie / Cultura, Finante / Contabilitate

Euro Best Team organizeaza in perioada 8 - 22 octombrie 2012, la Bucuresti, Cursul de Inspector Salarii - acreditat CNFPA . Cursul se adreseaza atat persoanelor care doresc sa se pregateasca pentru aceasta profesie, cat si inspectorilor salarii care si-au dobandit partial competentele pe cai informale si doresc o perfectionare in acest domeniu. In unitatile care nu au serviciu de salarizare distinct, Inspectorul salarii poate face parte fie din Departamentul de Resurse Umane, fie din Departamentul Contabilitate, in functie de organizarea respectivei entitati.

Perioda de desfasurare: 8-9 octombrie, 15-16 octombrie si examen pe 22 octombrie 2012

Pretul cursului: 1200 lei. Completati astazi formularul de inscriere si beneficiati de reducerea de 50% din pret, adica 600 lei. GRATIS taxa de evaluare, certificatul CNFPA si certificatul Europass!

Pentru FORMULARUL DE INSCRIERE, precum si alte detalii, va rugam accesati www.eurobestteam.ro

Competente dobandite

Cursul are un puternic caracter interactiv, imbinand elemente de teorie cu activitati practice. Acest curs isi propune sa sprijine participantii in dezvoltarea competentelor specifice ocupatiei de Inspector salarii, o atentie deosebita acordandu-se dezvoltarii abilitatilor practice.

Dezvoltarea profesionala

Planificarea activitatilor proprii

Introducerea datelor aferente salariilor

Intocmirea documentelor specifice salarizarii

Gestionarea documentelor specifice salarizării

Transmiterea documentelor si informatiilor specifice salarizarii

Structura cursului:

Partea teoretica a cursului are loc pe durata a 4 zile de curs de la 9.00 la 17:00 la sala, iar perioada de practica este reprezentata de studiul individual.

Lectorul cursului

Luminita Neagoe

Luminita este trainer autorizat CNFPA  cu o experienta de 5 ani in domeniu, iar in cadrul Euro Best Team este lector pentru cursurile Inspector Resurse Umane, Contabilitate, Auditor de calitate si Inspector Salarii. Luminita Neagoe este absolventa a Academiei de Studii Economice si a Facultati de Drept din Bucuresti si este Master in Contabilitate, Control si Expertiza in cadrul ASE Bucuresti si membru al Corpului Expertilor Contabili din Romania. Luminita are experienta in consultanta privind elaborarea documentatiei de certificare a calitatii, precum si in procesele de gestiune a resurselor umane, incepand cu elaborarea strategiei de resurse umane, recrutarea si evidenta personalului, organizarea departamentelor, carnete de munca, state de plata, dosare de pensionare. A sustinut numeroase sesiuni de training atat pentru firme private cat si pentru personalul din administratia publica.

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team este o companie de training si de consultanta, infiinţată de consultanţi recunoscuţi în domeniul managementului de proiect, formarii profesionale, comunicarii şi relaţiilor publice. Oferim servicii de consultanţă privind accesarea fondurilor structurale şi cursuri de perfectionare precum: Manager de Proiect, Formator de Formatori, Expert achiziţii publice, Manager resurse umane, Manager de mediu, Auditor de mediu, Auditor de calitate, Inspector de muncă, Relaţii publice si comunicare, Expert accesare fonduri structurale, etc. Clienţii şi partenerii firmei sunt companii prestigioase cu capital românesc şi străin precum şi numeroase instituţii de stat. In plus, Euro Best Team desfasoara singurele cursuri din Romania dedicate pregatirii candidatilor la Magistratura si INM. Mai multe informatii gasiţi pe site-ul nostru www.eurobestteam.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/euro-best-team/curs-inspector-salarii