Curs Public Speaking – Discursul care revigoreaza!

BUCURESTI - 1 noiembrie 2013

Comunicat tip Administrativ / Management in Arta & Entertainment, Media / Publicitate, Politic

Live site

Euro Best Team va invita sa participati la cursul Public Speaking, care va avea loc in perioada 21 - 28 noiembrie 2013, la sediul EBT din Bucuresti. Cursul Public Speaking va ofera posibilitatea sa va dezvoltati abilitatile personale si sa cunoasteti tehnici de comunicare, pentru a deveni un speaker interesant, convingator, complet.

public speaking

Sunt două categorii de vorbitori; unii care n-au nevoie de nici o introducere şi alţii care nu merită nici un fel de introducere.

anomin

Cursul Public Speaking se adreseaza persoanelor din mediul business, managerilor, agentilor de vanzari, persoanelor care prin natura jobului fac prezentari sau sustin seminarii, profesorilor, formatorilor, persoanelor din mediul politic care doresc sa-si imbunatateasca calitatile oratorice, persoanelor care vizeaza dezvoltarea personala si tuturor celor care doresc sa isi imbunatateasca abilitatile de comunicare sau sa depaseasca teama de a vorbi in public.

Cursul Public Speaking este un atelier work-shop care se bazează pe o metodă de lucru dinamica, interactiva si distractiva, cu exercitii de grup si individuale, cu aplicatii inspirate din lectiile de actorie.

Exercitii si aplicatii pratice: dictie, oratorie, dezbatere, expresie corporala, mimica, analiza comportamentala, gestionarea spatiului scenic.

Participantii la cursul Public Speaking sunt incurajati sa gandeasca si sa se exprime liber, sa sustina discursuri in fata camerei de filmat. Pe rand, ei vor fi si actori, dar si spectatori, si vor vedea cum pot sa-si imbunatateasca stilul si tehnicile de exprimare in public.

La final, fiecare participant va avea propriul film cu propriul rol. Expunerea filmata va fi oferita in ziua evaluarii finale, fiecarui participant in parte. (Va asiguram ca filmarile nu vor ajunge in retelele sociale sau pe internet fara acordul dumneavoastra)

Beneficii:

Veti sti sa gasiti usor subiectul pentru discurs si sa mentineti interesul pentru acestaVeti sti sa identificati ideile principale si linia de argumentareVeti sti sa organizati discursul si sa memorati parti din elVeti sti sa faceti o prezentare captivanta, dinamica, pozitivaVeti sti sa folositi abilitatile personale ca sa va puneti in valoareVeti sti sa folositi tehnicile de comunicare prin prisma personalitatiiVeti sti cum sa va controlati emotiile si sa le transformati in entuziasmVeti sti cum sa captati atentia auditoriului si sa eliminati orice stare de plictisVeti sti cum sa va dezvoltati personalitatea si s-o folositi in managementul impresieiVeti deveni regizorul propriului discurs pentru o prezentare reusita

La finalul cursului Public Speaking, participantii primesc Certificat acreditat ANC de Comunicare in Limba Oficiala, Certificatul Europass si Diploma EBT

Locatia de desfasurare a cursului este sediul euro Best Team din str.Lt Stefan Marinescu, nr9, sector 6, Bucuresti.

Pentru detalii privind inscrierea va steptam pe site-ul nostru www.eurobestteam.ro

Persoana contact:

tel: 0726.615.538 – Madalina Nedelcu – Manager de formare

e-mail: madalina.nedelcu@eurobestteam.ro

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team ofera servicii de training si consultanta in domeniul fondurilor structurale si a elaborat numeroase proiecte pentru companii nationale, multinationale, institutii publice, ong-uri. Printre clientii EBT se regasesc urmatoarele institutii: Guvernul Romaniei, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Ministerul Mediului, Padurilor si Apelor, Ministerul de Interne, Consiliul Concurentei si altele.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/euro-best-team/curs-public-speaking-discursul-care-revigoreaza