Curs Rationament Logic pentru admiterea la Magistratura, 2 iunie - 1 iulie 2012, Bucuresti

BUCURESTI - 9 mai 2012

Comunicat tip General in Administratie Publica, Educatie / Cultura, Juridic

Euro Best Team organizeaza cursul Rationament Logic pentru admiterea la Magistratura . Testul de verificare a rationamentului logic reprezinta una din probele eliminatorii in cadrul concursului de admitere la INM incepand cu 2012 si cuprinde 100 de intrebari din care, pentru a fi declarat admis la concurs, candidatul trebuie sa raspunda corect la minimum 30 de intrebari. Mai multe detalii pe www.eurobestteam.ro

Curs Rationament Logic pentru admiterea la Magistratura, 2 iunie - 1 iulie 2012, Bucuresti

Testele sunt realizate dupa modelul celor utilizate in SUA la admiterea in invatamantul superior juridic de tip LSAT (Law School Admission Test).

 

Cine poate participa

La cursul Rationamentul Logic pentru admiterea in Magistratura se pot inscrie toti cei ce doresc sa participe la concursurile organizate pentru admiterea in Magistratura.

 

OBIECTIVELE CURSULUI:

Programul urmareste sprijinirea candidatilor in procesul de pregatire pentru sustinerea testului de verificare a rationamentului logic si cuprinde teste, simulari si modalitati de abordare si rezolvare pentru toate cele trei tipuri de intrebari:

-         intrebari de gandire logica,

-         intrebari de intelegere a unui text scris si

-         intrebari de gandire analitica .

 

FORMULARUL DE INSCRIERE il puteti descarca de pe www.eurobestteam.ro

Pentru inscriere, va rugam sa completati formularul de inscriere si sa-l trimiteti la adresa office@eurobestteam.ro sau anca.patrascu@eurobestteam.ro

Perioada desfasurare:  2 iunie - 1 iulie 2012. Zilele de curs vor fi urmatoarele astfel:

-          2-3 iunie (in intervalul orar 15-18.30)

-          9-10 iunie (in intervalul orar 15-18.30)

-          23-24 iunie (in intervalul orar 10.00 -13.30)

-          30 iunie-1 iulie (in intervalul orar 15-18.30)

Programul de pregatire este de 3 ore pe zi curs si o pauza de 15 minute.

 

Pretul cursului: Completati formularul de inscriere pana la data de 25 mai 2012 si beneficiati de taxa redusa de 2480 lei. Dupa aceasta data taxa de inscriere este de 3100 lei.

 

Imediat dupa primirea formularului de inscriere veti primi o factura proforma ce va trebui achitata integral in maxim 3 zile lucratoare, pentru confirmarea inscrierii. Plata se va face in contul Bancii Transilvania RO63BTRL04601202C43644XX, Militari Agentia Sema Park Bucuresti.

 

PROGRAMA CURSULUI:

Intrebarile din testele de rationament logic au variante multiple de raspuns si sunt realizate pe baza unor texte dintr-un spectru larg de cunostinte din cultura generala. Acestea tipologii de intrebari sunt urmatoarele:

 -          Intrebarile de gandire logica – acest tip de intrebari evalueaza capacitatea candidatului de a intelege, de a analizacritic si de a completa argumente. Aceste argumente sunt incluse in texte scurte din surse precum articole de ziar, scrisori, texte si articole din domeniul stiintelor umaniste, al stiintelor sociale si al stiintelor naturii. Fiecare intrebare ii cere candidatului sa citeasca si sa inteleaga argumentul din fiecare text si sa raspunda la una sau doua intrebari despre el.

-          Intrebari de intelegere a unui text scris -  prin acest tip de intrebari se masoara capacitatea de a citi si de a  intelege texte complexe. Sectiunea de intelegere a unui text scris cuprinde patru texte, fiecare in jur de 500 de cuvinte, urmat de cinci pana la opt intrebari care testeaza capacitatea  de citire si rationare. Textele pentru intrebarile de intelegere a unui text scris discuta probleme din domeniul stiintelor umaniste, al stiintelor sociale, al stiintelor naturii si teme juridice. Intrebarile de acest tip cer candidatilor sa se concentreze asupra continutului textului, sa stabileasca relatii intre diferitele parti ale textului si sa faca inferente logice din textul prezentat.

-          Intrebari de gandire analitica – aceste intrebari au scopul de a testa capacitatea de intelegere a unor structuri de relatii si de a trage concluzii despre aceste structuri. Candidatului i se cere sa faca deductii pe baza unui set de afirmatii, reguli si conditii care descriu relatii intre anumite entitati cum ar fi locuri, persoane, lucruri sau evenimente. Aceste  intrebari simuleaza genul  de analize detaliate a relatiilor pentru un  absolvent de drept trebuie sa le poata stabili atunci cand rezolva problemele juridice.

 

Lectorul cursului: Mohirta Livia

Livia Mohirta este psiholog, psihoterapeut, trainer de optimizare si dezvoltare personală si organizațională cu studii masterale internationale în Psihodiagnoză, Psihoterapie Experienţială Unificatoare (PEU) şi Dezvoltare Personală (Universitatea Bucureşti). Livia detine o vasta experienta in  formare NLP Practitioner – IANLP,  in educatia non –formala a copiilor, adolescentilor  - este cercetator DICE (proiect  internaţional Comenius) si in consiliere si diagnoza organizationala- studii aprofundate MBA Open University Londra.

 

SC Euro Best Team SRL

RO95BTRL04101202E64311XX

Banca Transilvania, Agentia Centrul Civic, Bucuresti.

 

Persoana de contact: Anca Patrascu - 0730.515.980

anca.patrascu@eurobestteam.ro

http://www.eurobestteam.ro/

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team este o companie infiinţată de consultanţi recunoscuţi în domeniul managementului de proiect, formare profesională, comunicare şi relaţii publice, şi furnizeză servicii de consultanţă privind accesarea fondurilor structurale şi training, organizând următoarele cursuri: Manager de Proiect, Formator de Formatori, Expert achiziţii publice, Manager resurse umane, Manager de mediu, Auditor de mediu, Auditor de calitate, Inspector de muncă, Relaţii publice si comunicare, Publicitate, Reporter radio, Reporter TV. Clienţii şi partenerii firmei sunt companii prestigioase cu capital românesc şi străin precum şi numeroase instituţii de stat. Mai multe informatii gasiţi pe site-ul nostru www.eurobestteam.ro.