“POSDRU – Linii deschise in 2013”, seminar GRATUIT

BUCURESTI - 5 iulie 2013

Comunicat tip General in Constructii, Industrie, ONG

Live site

Care sunt alocarile financiare pentru perioada 2014-2020 prin Programele Operationale? Ce programe dispar? Cati bani vor veni prin POSDRU ? Ce linii de finantare se vor deschide pana la sfarsitul acestui an prin POSDRU? Ce garanteaza succesul unui proiect depus spre finantare si care sunt greselile in elaborarea cererii? Care sunt dificultatile cele mai des intalnite in implementare?
La toate aceste intrebari veti primi raspuns marti, 9 iulie 2013, incepand cu orele 19.00, de la expertul in fonduri structurale al Euro Best Team , Elena Pavel , consultant si trainer in Management de Proiect si Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene.

“POSDRU – Linii deschise in 2013”, seminar GRATUIT

Seminarul online “POSDRU – linii deschise in 2013” este gratuit si poate fi urmarit on-line accesand adresa www.eurobestteam.ro/home/cursuri-live.

Daca sunteti in curs de a scrie o cerere de Finantare, de a studia Ghidul Solicitantului, de a implementa un proiect European, sau daca va doriti sa aflati cat mai multe despre posibilitatea de a accesa fonduri structurale, nu ratati acest seminar on-line! Iar daca aveti si alte intrebari pentru expertul nostru, va invitam sa i le adresati pe e-mail, live@eurobestteam.ro, de astazi pan ape 9 iulie, sau in timpul seminarului, pe chat, direct pe site-ul nostru, www.eurobestteam.ro

Toti participantii la seminarul on-line beneficiaza de OFERTA SPECIALA la inscrierea la Cursul “Manager de Proiect – fonduri structurale” certificat ANC, desfasurat incepand cu 29 iulie 2013. Pentru a urma acest curs, va rugam sa completati formularul de inscriere disponibil la adresa www.eurobestteam.ro/manager-de-proiect si veti primi UN LOC GRATUIT  la orice alt curs autorizat ANC, organizat de Euro Best Team. Va rugam ca dupa transmiterea formularului de inscriere sa ne trimiteti un e-mail pe adresa marinela.stir@eurobestteam.ro in care sa specificati care este cursul gratuit ales de dumneavoastra. Cursul de mediatori nu face obiectul acestei oferte.

Va asteptam la seminar pe 9 iulie la orele 19.00!

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team este o companie de training si de consultanta, infiinţată de consultanţi recunoscuţi în domeniul managementului de proiect, formarii profesionale, comunicarii şi relaţiilor publice. Oferim servicii de consultanţă privind accesarea fondurilor structurale şi cursuri de perfectionare precum: Manager de Proiect, Formator de Formatori, Expert achiziţii publice, Manager resurse umane, Manager de mediu, Auditor de mediu, Auditor de calitate, Inspector de muncă, Relaţii publice si comunicare, Expert accesare fonduri structurale, etc. Clienţii şi partenerii firmei sunt companii prestigioase cu capital românesc şi străin precum şi numeroase instituţii de stat. In plus, Euro Best Team desfasoara singurele cursuri din Romania dedicate pregatirii candidatilor la Magistratura si INM. Mai multe informatii gasiţi pe site-ul nostru www.eurobestteam.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/euro-best-team/posdru-linii-deschise-in-2013-seminar-gratuit