Oferta curs autorizat CNFPA Manager de proiect Cod COR 241919

BUCURESTI - 4 mai 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

EURO FORMATOR, societate de training va invita sa participati in perioada 08 - 09 si 15 - 16 Mai 2010 la cursul de 'Manager Proiect Cod COR 241919 certificat de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, cursul se desfasoara in cadrul Colegiului National 'Gheorghe Lazar' (Cismigiu).

Sesiunea este sustinuta de un trainer certificat de Ministerul Educatiei si Cercetarii, Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, participant la numeroase programe nationale de formare in domeniu

Oferta curs autorizat CNFPA Manager de proiect Cod COR 241919

Cursul de manager de proiect este un curs autorizat, ce se va finaliza cu evaluarea abilitatilor si cunostintelor dobandite, iar participantii vor obtine, in urma evaluarii, certificatul de Manager Proiect Cod COR 241919 (conform Clasificarii Ocupatiilor din Romania), recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii.
In cadrul cursului, participantii vor fi sprijiniti in sensul identificarii celei mai potrivite surse de finantare pentru ideea de proiect dezvoltata (in special din Fonduri Structurale) si parcurgerii pasilor presupusi de obtinerea unei finantari nerambursabile.

Cursul se adreseaza: reprezentantilor institutiilor publice locale si centrale(Legea nr. 339/03.12.2007, art.5), IMM-urilor, atat coordonatorilor, cat si asistentilor de proiecte, precum si tuturor celor ce doresc sa dezvolte proiecte prin accesarea de Fonduri Structurale.

Important: costul cursului, autorizat CNFPA, se deduce integral din impozitul pe profit/venit conform art. 34 din Ordonanta nr. 129/2000 republicat.
- Societtile comerciale, companiile si societtile nationale, unittile cooperatiste, regiile autonome si alte institutii pot efectua cheltuieli pentru formarea profesional a salariatilor, cheltuieli care se deduc, dup caz, din impozitul pe profit sau din impozitul pe venit.

Rezultate la finalul trainingului:
- Veti cunoaste liniile de finantare europene pentru fiecare tip de beneficiar;
- Veti fi capabili sa identificati programele pentru care proiectele dvs. sunt eligibile;
- Veti cunoaste continutul si cerintele pentru pregatirea dosarului de finantare;
- Veti intelege mecanismele specifice managementului proiectelor europene;
- Veti invata instrumentele utilizate in managementul de proiect;
- Veti dezvolta abilitati de coordonare a diferitelor tipuri de resurse (umane, financiare, de timp) implicate intr-un proiect;
- Veti dezvolta capacitati de gestionare a relatiilor de parteneriat din cadrul proiectelor derulate, inclusiv a relatiei cu Finantatorul;
- Veti putea asigura Managementul riscului;
- Veti putea asigura Managementul echipei de proiect;
- Veti putea asigura Managementul comunicarii n cadrul proiectului;
- Veti putea asigura Managementul calitatii proiectului.

La finalul trainingului va fi organizat un examen de absolvire. Absolventii cursului vor beneficia de o atestare a competentelor dobandite prin eliberarea unui CERTIFICAT DE ABSOLVIRE cu competente pentru standardul ocupational Manager Proiect cod COR 241919, eliberat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor CNFPA si recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii.

Perioada de desfasurare si locatie:

Locatia: Colegiului National 'Gheorghe Lazar' (Cismigiu).
Conditii de inscriere:
Formularul de inscriere trebuie completat si transmis pe fax sau e-mail si taxa de participare achitata.
Taxa de participare 1000 Ron. (include materialele, suportul de curs, taxele pentru participarea la examen, pauzele de cafea).

Despre Euro Formator SRL

Taxa de participare la curs este de 1000 RON (TVA inclus).
Aceasta taxa de participare include: materialele de curs (suport de curs, fise de lucru, anexe) pauza de cafea.

Daniel Stoica

tel: 0721.575.260
fax. 021.3157018
office@euroformator.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/euro-formator-srl/oferta-curs-autorizat-cnfpa-manager-de-proiect-cod-cor-241919