Locul desfasurarii: Sala Dalles

Organizator: Teatrul InDArt

Spectacol produs de TEATRUL INDART in cadrul Stagiunii teatrale

Spectacol produs de TEATRUL INDART in cadrul Stagiunii teatrale "Deales la Sala Dalles"!!!!!!!!Preţ bilet: 15 leiregia: Bogdan Gagu, Dan Simionscenografia: Dan Simion...machiaj: Roxana Lazardistribuţia:Natalia MartianBogdan GaguEduard BotAlin BrancuSilvia Gagu”Trăieşte-ţi fanteziile” (adaptare de Dan Simion şi Bogdan Gagu a textului „Fanteziile sexuale ale soţului meu aproape ca m-au înnebunit“ de John Tobias) este o satiră la adresa cărţilor motivaţionale, foarte mult gustate de americani. De exemplu: „Ce puteţi face pentru a avea o viaţă perfectă“... „Cum puteţi avea un cuplu perfect”... „Cum puteţi deveni o femeie perfectă”... sau „un bărbat perfect”... şi multe alte forme ale perfecţiunii pe care, cu siguranţă, nu le poate atinge nimeni niciodată. Un cuplu, a cărui atracţie reciprocă s-a diminuat de-a lungul timpului, găseşte soluţia pentru resuscitare. Salvarea? Cartea doctorului Leopold Baumgartner: „Trăieşte-ţi fanteziile - o carte utilă pentru sănătate şi fericire“. De aici se declanşează o comedie de situaţie plină de savoare şi dinamism, cu răsturnări surprinzătoare şi scene de un comic dezlănţuit, în cel mai clasic stil bulevardier, în care sunt implicaţi, pe lângă cuplul Cucu, şi vecinul voyeur, şi hoţul bolnav de ulcer, intrat în apartament, şi sora doamnei Cucu, proaspăt părăsită de bărbatul ei pentru o adolescentă parteneră de jogging.Preţ bilet: 15 leiRezervari la nr tel: 0724.304.593

Despre EURO VOYAGES

Spectacol gratuit oferit de Teatrul InDArt in Ramnicu Valcea