Circuitul national de tenis de masa pentru amatori AMATouR la final

BUCURESTI - 15 decembrie 2006

Comunicat tip General in Sport

Circuitul AMATouR, dedicat pasionatilor neprofesionisti de tenis de masa din toata tara isi va desemna invingatorii sambata, 16 decembrie, de la ora 10 in sala STIROM. Initiatorii nu au asteptat nici ajutorul federatiei de profil, nici pe cel al Federatiei „Sportul pentru toti” ci, printr-un grup strans in jurul Forumului din site-ul www.tenisdemasa.ro, au creat nuclee de organizare ale turneelor oriunde au gasit sprijin

Inceput in ianuarie, cu un turneu local in Bucuresti, continuand cu un maraton de 25 de turnee zonale si cu 8 turnee de nivel national, circuitul, desi aflat la prima sa editie, a adunat peste 300 de participanti din toate colturile tarii. Scopul acestor turnee nu a fost performanta sportiva, ci cunoasterea si atragerea intr-un cadru organizat a iubitorilor de tenis de masa, un sport cu adevarat de masa, atat la propriu, cat si la figurat..
Atat primul turneu, cat si turneul final, care va avea loc, au primit sprijinul moral al marii campioane Otilia Badescu si un mic sprijin financiar prin firma Cefin Romania-EuroBody.
Invitam orice amator sa ni se alature in anul care vine, atat ca participant cat si ca organizator, in proiectul de creare a unei miscari sportive “pentru toti”, care sa ne scoata din amorteala, primii invitati la masa fiind, bineinteles, ziaristii!

Despre Eurobody

Eurobody, caroserii pentru vehicule comerciale
Dan Bodeanu
dan.bodeanu@eurobody.ro