Eurocredit

Definitie eurocredit

forma de creditare bazata pe depozitele in eurovalute sau a sumelor imprumutate de banci pe piata bancara. Resursele care stau la baza creditarii sunt atrase de pe piata de regula pe termene scurte, urmand ca ulterior, banca sa asigure resursele necesare, prin atragerea de depozite de la alte banci sau de pe piata. Aceste credite mai sunt cunoscute si sub denumirea de credite rotative sau rool-over.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Eurocredit? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul eurocredit.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la eurocredit. Definitiile termenilor despre eurocredit cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la eurocredit, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la eurocredit.