EUROJOBS    

Comunicate de presa si evenimente pe tema EUROJOBS

 • EUROJOBS. Eurojobs Romania foloseste Sincron pentru managementul integrat al recrutarii

  EUROJOBS

  Bucuresti - 24 March 2008

  Comunicat de Senior Interactive

  ... EUROJOBS, unul din liderii pe piata europeana de recrutare si leasing de personal, a ales solutia “Sincron – software de recrutare” pentru gestionarea proceselor de recrutare in Romania. Sincron este solutia aleasa pentru a raspunde ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre EUROJOBS

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul EUROJOBS.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la EUROJOBS. Informatiile despre EUROJOBS cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul EUROJOBS, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la EUROJOBS, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.