Poze Euromall

 • Îngheaţă vara cu Euromall

  Poza: Îngheaţă vara cu Euromall

 • Euromall Galaţi a ajuns la ultimul etaj al constructiei

  Poza: Euromall Galaţi a ajuns la ultimul etaj al constructiei

 • La Euromall Pitesti s-a castigat luni, 9 iunie, prima piramida de bere Carlsberg.

  Poza: La Euromall Pitesti s-a castigat luni, 9 iunie, prima piramida de bere Carlsberg.

 • ACUM Penny Market vine mai aproape de tine – în Galleria Mall Suceava, Euromall Piteşti şi în Câmpulung Moldovenesc!

  Poza: ACUM Penny Market vine mai aproape de tine – în Galleria Mall Suceava, Euromall Piteşti şi în Câmpulung Moldovenesc!

 • Alexandra in ia romaneasca. Sedinta foto La Femme aprilie 2014

  Poza: LaFemme va asteapta intr-o noua locatie chic in Pitesti, Euromall! Ia romaneasca purtata de Alexandra Badoi in colectia La Femme primavara vara 2014

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul euromall.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la euromall. Pozele pe tema euromall cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul euromall, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la euromall, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la euromall.