Autograful lui Teo Peter la schimb pe un LCD. La Europa FM.

BUCURESTI - 27 mai 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

…si Licitatia de la Europa FM s-a intors din nou la obiecte electronice. Bogdan Miu si Monica Anghel, realizatorii matinalului Desteptarea si gazdele Licitatiei, au avut de schimbat astazi autograful lui Teo Peter, insotit de albumul Fata din Vis al trupei Compact, pe un alt obiect oferit de ascultatorii Europa FM.
Unul dintre ei a plusat si a adaugat si albumul Cantec pentru Prieteni langa autograf, pentru ca miza sa fie mai mare.

Iar la schimb s-a ales un LCD, oferit de un ascultator din Brasov. Fan Teo Peter si Compact, ascultatorul a hotarat impreuna cu colegii de la firma sa ofere LCD-ul, cu diagonala de 51 cm in schimbul autografului si al celor doua albume, spunand ca “valoarea LCD-ului este oricum mult mai mica decat valoarea acestui autograf”.

Licitatia continua la Europa FM. Ce se va licita maine, in schimbul LCD-ului? Vom afla impreuna. La Desteptarea cu Monica Anghel si Bogdan Miu si pe www.europafm.ro.

Despre Europa FM

www.europafm.ro
Laura Chivu
laura.chivu@radio21.ro