Achizitii imobiliare inspirate în Brasov – cum alegi apartamentul?

BUCURESTI - 10 octombrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Piata imobiliara cunoaste fluctuatii de la an la an, in 2017 preturile aferente spatiilor imobiliare disponibile spre vanzare variind de la oras la oras. Brasovul este unul dintre cele mai infloritoare zone din tara din acest punct de vedere, numarul cererilor fiind unul in crestere. Mai mult decat atat chiar, exista clienti care aleg sa cumpere apartamente si garsoniere cand acestea inca se afla in stadiul de proiect.

avantgarden3.ro

avantgarden3.ro

Optiunile disponibile variaza in functie de o multime de criterii, dar si de dezvoltatorul, respectiv agentia ce le pune la dispozitie. Dintre toate, iese in evidenta prin accesibilitate si conditii deosebite Maurer Imobiliare. Este vorba despre societarea care are la activ in orasul Brasov 2 proiecte rezidentiale de succes: Maurer Residence si Avantgarden3. Dezvoltate in unele dintre cele mai  respectabile zone ale orasului, Tractorul si Avantgarden3, spatiile imobiliare pe care le propune se vand ca painea calda.

Totul despre alegerea celui mai potrivit apartament in Brasov

Atunci cand vine vorba despre alegerea apartamentului cel mai potrivit incep sa apara tot felul de intrebari si nelamuriri, dupa cum este si normal de altfel. In conditiile in care domeniul imobiliar reprezinta o noutate pentru cei interesati, identificarea criteriilor cele mai importante pe care trebuie sa le indeplineasca respectivul imobil poate fi dificila.

Indiferent daca este vorba despre un spatiu in cadrul ansamblurilor rezidentiale ce apartin de Avantgarden3 sau orice alt apartament, calitatea trebuie sa primeze din toate punctele de vedere.

Care sunt aspectele ce trebuie sa aiba la baza calitatea? Haideti sa vedem ce ne invata expertii Maurer Imobiliare cu privire la acest criteriu.

Calitatea suprafetei pe care sunt ridicate ansamblurile rezidentiale face referire la stabilitatea acestora, mai precis, la capacitatea lor de a oferi siguranta locatarilor, mai ales in cazul unor socuri seismice sau alte astfel de aspecte ce vizeaza fenomene ale naturii. Spre exemplu, in acest sens, proiectele Avantgarden3 (detalii pe www.avantgarden3.ro) si Maurer Residence din Brasov beneficiaza de analize precise cu privire la factorii seismici, precum si la alte aspecte ce ar putea influenta stabilitatea cladirilor.

Calitatea constructiilor este esentiala atunci cand vine vorba despre achizitionarea unui apartament sau a unei garsoniere noi. Nimanui nu ii convine sa faca o astfel de investitie considerabila pentru ca apoi sa afle ca detalii precum instalatia electrica sau cea sanitara, izolatia, tencuiala etc, au fost realizate in pripa si necesita reparatii – cheltuieli in plus. De astfel, noii proprietari trebuie sa se gandeasca la asta inainte de a lua orice decizie pentru ca, de exemplu izolatia reprezinta un factor deciziv in ceea ce priveste suma necesara de investit in cheltuielile de intretinere.

De altfel, un alt aspect de bifat il reprezinta facilitatile si accesibilitatea zonei. Spre exemplu, cei care detin un autoturism vor avea nevoie de un loc de parcare pentru a beneficia de cele mai bune conditii. De asemenea, rapiditatea cu care proprietarii vor avea acces la zone de interes din oras precum banci, spital, farmacii, institutii, locuri de relaxare etc. are rolul sau. Inainte de a lua orice decizie cu privire la achizitionarea unui spatiu imobiliar, toate aceste aspecte trebuie atent avute in vedere.

Persoanele interesate de ofertele cele mai rentabile, potrivite atat din punct de vedere al confortului, cat si al preturilor, pot accesa pagina avantgarden3.ro .