Achizitionarea unui apartament intr-o zona rezidentiala – cea mai buna solutie pentru familiile brasovene

BUCURESTI - 10 octombrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Din dorinta de a le oferi celor dragi cele mai bune conditii de trai, tot mai multi se orienteaza dupa apartamentele recent construite in zone rezidentiale respectate din Brasov. Marea majoritate a acestora promit confortul si siguranta dupa care oricine tanjeste, mai ales cand vine vorba despre locuinta.

maurer-residence.ro

maurer-residence.ro

Maurer Residence este unul dintre cele mai infloritoare proiecte dezvoltate sub umbrela Maurer Imobiliare, un dezvoltator de top cunoscut in intreaga tara pentru solutiile cele mai rentabile oferite de-a lungul activitatii sale pe piata. Acesta include un numar de 750 de locuinte, realizate dupa cele mai inalte si stricte standarde privind siguranta locuitorilor. Brasovenii au in acest fel un motiv in plus de a lua in considerare posibilitatea de a achizitiona un spatiu intr-unul din ansamblurile rezidentiale disponibile. 

De ce sunt apartamentele Maurer Residence o solutie rentabila pentru familiile brasovene?

Inainte de toate, oricine trebuie sa isi stabileasca o serie de criterii pentru achizitionarea apartamentului cel mai potrivit. Astfel, avandu-le ca reper, doritorii vor gasi mai eficient si in timp mai scurt cea mai potrivita varianta pentru ei.

Spatiul pe care il ofera un astfel de imobil, numarul camerelor si suprafata acestora ar trebui, fara indoiala, sa fie un criteriu de avut in vedere. Mai ales daca este vorba despre o familie ceva mai numeroasa, trebuie sa se tina cont de acest aspect confort deplin.

Apartament de 2 camere, de 3 camere, duplex sau studiouri – acestea sunt variantele pe care le propun ansamblurile Maurer Residence, disponibile in zona Tractorul, Brasov. In functie de preferinte, dar si de posibilitatea financiara, fiecare poate opta pentru cea mai accesibila si convenabila solutie.

In mod special, cei care au copii vor dori sa isi stabileasca locuinta intr-un cartier respectabil, in care acestia se vor putea dezvolta armonios, fara griji. Proiectul Maurer Residence a avut in vedere toate acestea aspecte. Locuitorii apartamentelor disponibile se vor bucura de cele mai bune conditii de curatenie, de un parc special amenajat pentru ca cei mici sa se joace, dar si de accesibilitate la unitatile de invatamant.

Pentru ca identificarea celui mai potrivit apartament sa se realizeze cu usurinta, este recomandata stabilirea unui buget de la bun inceput in care doritorii sa se incadreze. In acest fel dezvoltatorul va propune cea mai buna si la indemana solutie clientilor sai.

Pentru cei care nu dispun de suma necesara in acest sens sunt disponibile diverse modalitati de plata sau de achizitionare precum Prima Casa. Informatii complete despre acestea se gasesc in mediul online.

Care sunt celelalte motive pentru care apartamentele in ansambluri rezidentiale noi reprezinta o solutie potrivita pentru familiiile brasovene? Pentru ca siguranta celor dragi este cea mai importanta, cei care se orienteaza dupa un astfel de imobil, realizat sub umbrela Maurer beneficiaza si de garantia calitatii. Fiecare proiect pe care l-a dezvoltat acesta a fost intocmai dupa acest principiu, astfel ca terenurile pe care au fost construite locuintele au fost analizate pentru ca riscurile in caz de cutremur sa fie reduse pe cat de mult posibil.

De altfel si materialele folosite in ridicarea apartamentelor au fost alese dupa acelasi principiu, cel al calitatii. Cei interesati poti vizualiza spatiile dorite pentru a verifica starea instalatiilor electrice si sanitare, dar si pentru a se convinge ca fac cea mai buna alegere investind in respectivul imobiliar. Detalii complete cu privire la apartamentele Maurer Residence sunt disponile pe pagina maurer-residence.ro.