Anvelomag lanseaza oferta de toamna: anvelope in rate

BUCURESTI - 11 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Intelegand necesarul dotarilor cu anvelope potrivite, intr-un raport echilibrat al investitiei, Anvelomag aduce oferta avantajoasa pentru soferi: anvelope de iarna in rate. Asta nu scade din calitatea produselor comercializate si nici nu afecteaza celelalte facilitati ce le pune la dispozitie.

anvelomag

anvelomag

Anvelomag si gama variata de anvelope

Axati pe nisa de anvelope, furnizor de incredere si colaborator al celor care stiu ce inseamna calitatea in dotarea unei masini, Anvelomag dispune de solutii variate. Cu alte cuvinte, indiferent de aspectele legate de tipul de anvelopa, de producator, Anvelomag este mereu un raspuns.

Celebrul Michelin, Hankook, Continental, Cooper, Infinity si alte mari nume pe piata producatoare de anvelope se alatura in gama de oferte regasita in cadrul magazinului online anvelomag.ro. Cu o simpla determinare a inaltimii si a diametrului necesar se afiseaza lunga lista din care se poate alege setul dorit. La fel de convenabil este si pretul, precum si alti factori ce determina experienta avuta aici.

Garantii

Pentru orice tip de anvelopa, indiferent de numarul lor se ofera si garantia aferenta ce vine de la producator. Asta atesta in primul rand calitatea si originalitatea, fiind de altfel si un test de incredere pentru achizitia facuta si locul ales pentru asta.

Oferte

Poate ca plata la anvelope de iarna in rate reprezinta o solutie moderna si de altfel atractiva. Acest sistem a fost preluat de Anvelomag si adaptata pentru nevoia de dotare a unei masini cu anvelopele necesare pentru perioada rece ce va veni. In acest fel, accesibilitatea la ceea ce inseamna o dotare necesara este un aspect implicit, apreciat si de altfel usor de accesat.

Nu numai prin termenii legii exista responsabilitatea de achizitie si montare a anvelopelor specifice pentru sezonul rece. Este vorba despre siguranta masinii, a celui care o conduce, responsabilitatea prezentei in trafic cat si functionalitatea masinii in parametrii optimi. Intelegand ca schimbarea anvelopelor cu cele de iarna este impusa ca aspect primordial incepand cu sezonul rece fiecare sofer isi gaseste si solutiile in functie de buget.

Cel mai mare impediement pentru achizitia unor anvelope noi si potrivite sezonului il reprezinta adesea factorul financiar. Cu singura exceptie, cand exista anvelope all season orice masina are nevoie de anvelope speciale pentru iarna. Acestea sunt produse de asa natura cat sa reziste si sa functioneze perfect in conditii de frig, chiar si la mai putin de 7 grade.

Livrari

Accesand din timp solutia de plata in rate pentru setul de anvelope dorit si necesar, Anvelomag isi asuma livrarea gratuita pentru un minim de 2 bucati. De asemenea, se ofera posibilitatea de a verifica livrarea si de a plati ramburs. Toate acestea sunt elemente firesti care dovedesc calitatea serviciilor.

Elemente de siguranta pentru functionarea unei masini, anvelopele sunt proiectate a fi special dedicate unor perioade din an. Folosirea responsabila a acestora este si asumarea a unor posibile accidente sau evitarea lor. Este alegerea fiecaruia sa decida, insa impusa prin lege nevoia de dotare corespunzatoare.

Astfel, cu o accesare rapida, magazinul online Anvelomag dispune de oferte diverse, de preturi competitive ce sprijina misiunea oricarui sofer.