Carucioarele pentru nou nascuti impun o grija pentru detalii

BUCURESTI - 11 octombrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pentru viitorii parinti, orice este legat de confortul si necesarul nou nascutului isca griji si temeri. Este de o naturalete evidenta faptul ca un carucior va fi necesar, trecut in lista de lucruri cumparate poate inainte de nastere. O data cu acesta insa, fiecare detaliu trebuie analizat.

allkids.ro

allkids.ro

Carucior pentru nou nascut

Un carucior pentru nou nascut implica o lista mai lunga de necesitati. Spre deosebire de alte tipologii, in cazul acelor tipuri de carucioare destinate a fi folosite inca din primele zile din viata se tine cont de fragilitatea copilului, a coloanei acestuia si implicit nevoia de a avea un grad de confort sporit. Tinand cont si de usurinta cu care se va folosi, lista de cerinte este multipla.

Recomandarea in acest sens o reprezinta gama de carucioare pentru nou nascuti cu pliere, cu o singura mana. Acest sistem si stil favorizeaza in mod special parintii si mai ales mamele care trebuie sa se descurce de cele mai multe ori singure. Cand lipsa de ajutor este resimtita, nu va permiteti sa pierdeti timp. Asadar, plierea devine un criteriu de selectie. In astfel de cazuri, caruciorul poate dispune de roti ce se rotesc la 360 de grade. O alta optiune din punct de vedere al plierii se refera la carucioarele de tip umbrela sau carte.

Cerintele pentru ca un carucior sa fie potrivit pentru un nou nascut se refera de asemenea la partea reversibila. Desi aparent un moft, un maner care este reversibil permite parintelui sa aiba vizibilitate catre copil. De asemenea, poate contribui la partea de confort, cand schimba directia copilului in functie de directia vantului spre exemplu.

A nu se omite partea de detalii. Un carucior complex este ceea ce multumeste cel mai mult. Asta pentru ca vine la pachet cu tot ceea ce inseamna nevoia de a plimba nou nascutul, fara grija. Spre exemplu, husele din dotarea unui carucior va vor fi de folos in caz de ploaie, ninsoare, vant, praf etc. De asemenea, ca extra protectie pentru frigul iernii si nu numai, o husa ce acopera zona picioarelor este de preferat a fi folosita. Asadar, un criteriu de luat in considerare, un plus de grija se refera tocmai la detaliile ce pot fi usor de omis in general.

Concluzii

Desigur ca preferintele cromatice sunt in topul cerintelor pe care parintii le au in materie de selectie a unui carucior. Modelele deosebite sunt la mare cautare, design-ul specific. Cu toate acestea, este mai relevanta corelatia facuta la partea de detalii: cat de sigur este un carucior, ce puncte de siguranta are, ce huse, ce accesorii. Nu in ultimul rand, ar trebui tinut cont de aspecte precum posibilitatea de folosire a caruciorului cu pricina pe termen lung.

Pentru toti cei doritori si interesati de aceste optiuni, gama de carucioare din cadrul magazinului online allkids.ro este una de luat in considerare. Veti descoperi varietate, atat in modele, cat si in ceea ce priveste preturile. De asemenea, detalierile fiecarui model va ajuta la o selectie pe masura cerintelor impuse.