Crilovic - sursa pentru haine preotesti si accesorii pentru mediul bisericesc

BUCURESTI - 9 noiembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

De-a lungul anilor, lucrurile s-au mai schimbat. Ce a ramas insa in continuare la fel este smerenia cu care se raporteaza preotii fata de Biserica. Inca din vremuri stravechi, hainele cu care slujitorii Domnului se infatisau erau aparte, ca semn de supunere si pretuire in acelasi timp fata de divinitate. La ora actuala cerintele sunt la fel.

crilovic

crilovic

Este cert faptul ca tot ceea ce tine de vesminte preotesti nu se regaseste la vanzare oriunde, in magazine de orice fel. Asadar, sursele pe care le au persoanele interesate sunt magazine de profil si cele cu traditie in acest sens. Crilovic s-a dovedit de-a lungul anilor a fi un punct de interes, un furnizor de incredere, misiune pe care o continua si astazi.

Produse Crilovic 

Cu o experienta dedicata acestui sector inca din anul 1982, Crilovic este expresia muncii realizata cu daruire. Aici calitatea este definitorie. Mai cu seama avand in vedere si scopul pentru care sunt create - haine dedicate celor care slujesc in biserici, se intelege ca pretentiile de realizare a vesmintelor sunt la cote inalte.

Vesminte brodate 

Aceasta tehnica este una apreciata. Tematicile abordate sunt diferite, pentru ca si momentele bisericesti sunt pe masura, variate de-a lungul anului. Preotii ar putea fi interesati sa poarte vesminte ce corespund in simbolistica cu anumite sarbatori.

Icoana Invierii, Icoana Nasterii Domnului sunt doar cateva exemple ce pot fi cu succes design pentru astfel de vesminte, surse de inspiratie dar realizate prin broderie in mod fidel. Totul este cu incarcatura religioasa astfel ca stilul deosebit creat tine si de alaturarea unor simboluri ce incarca si completeaza modelele de tinute preotesti. Motivul floral, cel al crucii sunt doar cateva de amintit din aceasta sfera.

Cat despre culori, se tine de asemenea cont de varietatea de simboluri. Alb, rosu, crem, grena sunt parte dintr-o lista lunga de optiuni.

Vesminte tesute

Acestea implica o si mai mare si maiestuoasa munca. Asta pentru ca modelele sunt tesute si create odata cu tinuta in sine. Realizate din brocard, au un nivel calitativ de necontestat. Unele sunt din brocard grecesc. Aceeasi varietate se va intalni si la aceasta categorie de produse.

Gama completa de lucruri bisericesti de la Crilovic 

Dedicandu-se acestui sector in totalitatea si complexitatea sa, Crilovic ofera vesminte preotesti completate de cele arhieresti, precum si diverse seturi si accesorii, acoperaminte bisericesti. Acestea sunt o modalitate complexa de a impodobi locatia, respectiv biserica, in ton si in stil potrivit unor momente, reprezentativ pentru unele sarbatori. 

Din aceasta categorie se poate aminti spre exemplu de perna brodata pe catifea cu vulturul bicefal, de setul de acoperaminte pentru vase, din catifea sau de epitaf, prapuri, bedernite si altele. Oricare dintre acestea, oricat de minore ar putea fi considerate, fac parte din pretuirea dovedita fata de un lacas sfant, acolo unde de altfel vor si trona si se vor folosi.

Crilovic ofera si flexibilitate in comenzi. Este o prezenta si in mediul digital, cu un magazin online usor de accesat ce pune la dispozitie informatii si produse – vesmintebisericesti.ro . Multe din detalii se pot alege dupa bunul plac la momentul efectuarii unei comenzi.