Criterii pentru alegerea materialelor textile intr-un hotel

BUCURESTI - 29 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Mentinerea standardelor la un nivel inalt in cadrul unei unitati hoteliere renumite nu este nicidecum o sarcina usor de indeplinit. Cei in ale caror atributii intra alegerea materialelor textile pentru hotel sunt deoseori pusi in dificultate, avand in vedere diversitatea de optiuni pe care o ofera piata in ceea ce priveste lenjeriile si prosoapele pentru hotel.

www.lenjerii-hotel.ro

www.lenjerii-hotel.ro

Brodank Comarnic este unul dintre cei mai renumiti distribuitori de lenjerii, prosoape si alte textile necesare pentru confortul optim al oaspetilor hotelului. In cadrul paginii lenjerii-hotel.ro sunt prezentate produsele si ofertele in acest sens, actualizate in permanenta pentru ca orice posibil client sa gaseasca solutiile cele mai bune, dupa preferinte si posibilitati financiare.

Alegerea textilelor pentru hotel – un test de calitate

Cine s-a gandit ca alegerea unor prosoape pentru un hotel reprezinta o etapa usoara, nu a cunoscut criteriile pe care acestea trebuie sa le indeplineasca. Mai ales cei care detin o unitate respectata si isi doresc fidelizarea oaspetilor trebuie permanent sa le demonstreze acestora ca le pot oferi cele mai bune conditii de igiena si confort.

In amenajarea structurilor hoteliere, o importanta deosebita trebuie sa fie acordata tuturor aspectelor aflate in legatura cu decorul, finisajele, cosmeticele hoteliere, textilele decorative si nu numai. Daca in ceea ce priveste textilele decorative administratorii de hoteluri pot solicita mostre pentru a se convinge de calitatea acestora, alegerea celor mai bune prosoape devine putin mai dificila. Care sunt criteriile dupa care se ghideaza?

Inainte de toate, este important de mentionat ca accentul trebuie pus pe calitate. Astfel, de dorit este ca materialul din care sunt confectionate diversele prosoape hotel sa ofere rezistenta sporita si sa poata fi utilizate pentru un timp cat mai indelungat.

De asemenea, densitatea fibrelor conteaza din acest punct de vedere. Cu cat prosoapele sunt supuse spalarilor frecvente, cu atat sunt mai multe sanse ca fibra sa se subtieze si acestea sa capete un aspect  inestetic. De altfel, aceste efecte nedorite se reflecta si asupra faptului ca apa nu mai poate fi absorbita corespunzator, iar acest lucru creaza disconfort oaspetilor.

Definirea compozitiei optime pentru acestea reprezinta, iarasi, un criteriu de avut in vedere. Nu orice material este moale si placut la atingere. Din contra, cele care prezinta o calitate mai scazuta devin mult mai repede aspre si necesita conditii speciale de clatire.

Culoarea cea mai indicata pentru acestea este albul, intrucat ofera un plus de incredere oaspetilor. Chiar daca sunt mai greu de intretinut, acestea ii asigura pe clienti ca sunt respectate  cele mai inalte standarde de igiena.

In ceea ce priveste dimensiunile, fiecare are preferinte proprii, desi marea majoritate opteaza pentru cele doua categorii atat de cunoscute: prosopul supradimensionat pentru corp si cel de dimensiuni mai mici, creat pentru fata si maini.

Brodank Comarnic isi propune sa fie etalon al elegantei si calitatii in industria textilelor dedicate hotelurilor, motiv pentru care isi actualizeaza in permanenta stocurile cu cele mai deosebite produse, care sa se plieze pe nevoile clientilor sai. Cei interesati pot profita de ofertele diversificate oferite de acest nume pe lenjerii-hotel.ro.