Cum să ierți atunci când nu poți? – cartea câștigătoare a premiului Living New Book

BUCURESTI - 11 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Una dintre cele mai grele munci interioare pe care fiecare dintre noi o avem de dus este cea referitoare la iertarea de sine. În decursul ultimelor două decenii, dr. Jim Dincalci și-a centrat atenția asupra unui subiect sensibil pentru toți oamenii: iertarea.

editura-foryou.ro

editura-foryou.ro

Pentru că aceia care nu găsesc puterea de a se ierta și de a-i ierta pe ceilalți sunt destul de mulți, acest specialist a căutat cele mai moderne și mai eficiente tehnici prin care să ne ajute să oferim iertarea, o necesitate absolută pentru vindecarea interioară.

Toți aceia care sunt în căutarea unei metode spirituale, emoționale, fizice sau mentale de a-și vindeca viața, de a-i ajuta pe ceilalți să se împace cu propria persoană au posibilitatea de a descoperi astfel cele mai bune soluții în acest sens, cuprinse în cartea Cum să ierți atunci când nu poți? a doctorului Jim Dincalci.

Cu ajutorul studiilor în domeniul consilierii psihologice transpersonale și în cel religios, autorul cărții  a reușit să transpună câteva dintre cele mai deosebite metode prin care ne putem vindeca spiritul, mintea și corpul – transformare posibilă prin iertare.

Prin ce se face remarcată cartea câștigătoare a premiului Living Now Book?

Decernat de revista The Independent Publisher, premiul acordat cărții Cum să ierți când nu poți? semnalează importanța crucială a metodei pe care o expune. Cine nu dorește să descopere o soluție prin care să se vindece de vină, de regrete, resentimente și autoînvinuire? Cu timpul, orice om care a trecut prin traume sau care pur și simplu nu a putut găsi în interiorul său puterea de a face față anumitor întâmplări din trecut, tragedii sau abuzuri, va găsi puterea de iertare. Prin acestă carte învățăm să ducem un trai mai liniștit, să ne bucurăm mai mult de fiecare moment și lucru de care ne înconjurăm.

Dr. Jim Dincalci ne învață cum putem să ne eliberăm de povara pe care mulți au purtat-o atât de mult timp pe umeri, împiedicându-i să evolueze, să se dezvolte personal. Cartea prezintă 27 dintre cele mai puternice și eficiente tehnici de iertare. Este modul în care ne putem dezamorsa mecanismele creierului ce împiedică sentimentul de iertare să se manifeste.

Conform clasificării făcute de autor, există 13 blocaje care apar în calea iertării și pe care fiecare dintre noi trebuie să le învingem pentru a ne putea bucura de liniștea și pacea interioară, atât de benefică pentru o viață lungă, lipsită de griji.

Nu întotdeauna luăm cele mai bune decizii legate de anumite aspecte din viața noastră, iar asta generează vină, victimizare. Cartea menționată, ce poate fi achiziționată la un preț accesibil din cadrul librăriei online editura-foryou.ro, ne învață cum să ieșim din acest cerc vicios, cum să ne eliberăm din strânsoarea dăunătoare provocată de vină, obținând iertarea de sine.

În acest fel, fiecare va descoperi calea cea mai potrivită, strategia ideală prin care să gestioneze situațiile dificile cu care se întâlnește în descursul vieții. De altfel, lecturând această operă, ni se oferă și ocazia de a-i învăța și pe aceia pe care îi iubim să se ierte și să ierte, dar și să întâmpine așa cum se cuvine problemele grave cu care se confruntă.

Așadar, aceia care doresc să se îmbogățească spiritual, mental și fizic se pot bucura de rezultatele dorite, trăind apoi o viață lipsită de apăsarea vinei și a resentimentelor. Pe pagina editura-foryou.ro se poate comanda cartea menționată, ce va fi livrată în cel mai scurt timp posibil.