De ce un hotel de trei stele este alegerea perfecta atat pentru afaceristi, cat si pentru turisti?

BUCURESTI - 17 martie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Atunci cand vine vorba depre serviciile prestate de un anumit hotel, cu siguranta ca atat persoanele ce se incadreaza in categoria afaceristilor de succes, cat si cei care sunt interesati doar de cazarea propriu-zisa, stiu ca ofertele de care urmeaza sa beneficieze trebuie sa cuprinda un echilibru, placut ambiental, al raportului calitate-pret.

http://yesterday.ro/

http://yesterday.ro/

Asadar, o alegere confortabila in capitala este cu siguranta un hotel de trei stele , care ofera servicii utile, dar si relaxante. Atunci cand vine vorba despre necesitatea unui restaurant sector 6, dar si a cazarii efective, solutia este oferita de echipa celor de la yesterday.ro .

De ce yesterday.ro se bucura de succes?

Ei bine, aceasta intrebare va primi un raspuns extrem de multumitor din partea tuturor celor care au interactionat cu serviciile oferite de echipa mentionata mai sus. Nu numai ca personalul yesterday.ro este unul ce inspira un maximum de seriozitate si profesionalism, dar varietatea de care se bucura clientii este de nedescris. Asadar, yesterday.ro pune la dispozitia clientilor o serie de servicii precum:

- Cazarea in cadrul unor camere spatioase, placut amenajate si confortabile. Oferta aceasta cuprinde camere single, matrimoniale, de tip twin, dar si executive, in functie de preferintele si cerintele clientilor.

- 5 sali destinate sustinerii unor conferinte, prezentari sau alte serii de sesiuni, ce se vor desfasura cu bun gust si eficient, permitand, prin spatiul conceput, prezenta a 20 pana la 140 de persoane.

- Realizarea de evenimente, asa cum sunt nuntile, aniversarile de nastere sau alte petreceri tematice

- Restaurant insotit de terasa, cu o capacitate de aproximativ 200 de persoane, unde orice gurmand va fi incantat cu cele mai deosebite preparate culinare

Cu siguranta ca atunci cand vine vorba despre participarea la o conferinta, o aniversare, nunta sau, pur si simplu, cazarea in cadrul unui hotel, un aspect ce ne intereseaza in principal este legat de meniul de care urmeaza sa beneficiem.

Din acest punct de vedere, yesterday.ro cuprinde un restaurant in sectorul 6 in cadrul caruia lucreaza doar genii culinare, maestri ai acestei meserii, care sunt axati pe crearea de cele mai deosebite preparate, considerate de vis de fiecare persoana ce le savureaza. Atunci cand se adauga pasiune in procesul de pregatire a unei mese, cu siguranta ca reusita va fi asigurata.

De exemplu, meniurile puse la dispozitia celor interesati pentru a-si sarbatori cununia in cadrul hotelului de trei stele yesterday.ro sunt stabilite in asa fel incat sa multumeasca nu doar perechea proaspat casatorita ci si gusturile invitatilor care urmeaza sa le fi alaturi in aceasta zi fastuoasa.  

Nu sunt putine restaurantele din capitala, insa avantajul yesterday.ro este ca ofera nu doar astfel de servicii culinare, ci si posibilitatea oricarei persoane de a se caza, de a participa la numeroase evenimente si de a petrece timp de calitate alaturi de persoanele importante din viata lor, atat profesionala, cat si personala. Cu siguranta am intalnit acele hoteluri care ofereau doar servicii de cazare si devenea problematica situatia legata de alimentatie.

Atunci cand vine vorba de echipa yesterday.ro, toti cei interesati vor observa ca acestia combina armonios calitatea desavarsita cu preturile accesibile.