Descopera cel mai indragit hotel Bucuresti, ce ofera cazare la pret accesibil si conditii atractive

BUCURESTI - 27 ianuarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cu toate ca sunt destul de numeroase hotelurile din capitala, cel care se remarca intr-o maniera deosebita este chiar hotelul Yesterday, ce vine in intampinarea turistilor cu servicii de inalta calitate, dar si cu o serie de conditii ce asigura un confort sporit. Numarul clientilor la acest hotel Bucuresti este intotdeauna unul destul de insemnat, iar asta se datoreaza nu doar modalitatii in care sunt tratati, ci si a preturilor accesibile.

yesterday

Aceasta modalitate de cazare indragita de turisti a devenit mult mai complexa. De altfel, in cadrul hotelului Yesterday exista si posibilitatea de a se organiza evenimente importante, precum petreceri, nunti, botezuri, dar si anumite conferinte. Acest lucru se datoreaza faptului ca, designul fiecarei sali in parte recomanda acele spatii ca fiind destinate punerii in evidenta a unor momente deosebite din viata oamenilor.

Conditii de milioane si servicii de inalta calitate la Hotel Yesterday Bucuresti

Atunci cand se alege cazarea la un hotel, in primul si in primul rand se are in vedere locatia in care acesta este amplasat. In ceea ce priveste hotelul Yesterday, acesta este pozitionat intr-o zona a Bucurestiului extrem de accesibila si dinamica din toate punctele de vedere. Acesta se afla la intersectia dintre pasajul rutier Basarab-Grozavesti si Splaiul Unirii, astfel ca exista un acces deplin catre toate punctele de interes din capitala, inclusiv catre aeroport.

Turistii sunt pur si simplu fascinati de ideea ca odata cazati la acest hotel Bucuresti, au ocazia sa ajunga mult mai rapid la obiective turistice de renume si nu doar. Printre acestea se numara Palatul Cotroceni, Gradina Botanica, Institutul Politehnic, AFI Cotroceni Mall, Primaria Capitalei, Clubul IDM, Gara de Nord si SEMA Parc. Astfel, accesul la toate aceste obiective este mult mai usor de realizat atunci cand se opteaza pentru cazarea la hotelul Yesterday de 3 stele.

Odata cazati turistii in camerele perfect pozitionate, relaxarea si confortul deplin vor prima de fiecare data. Intreg hotelul dispune de 60 de camere, una fiind destinata pentru persoanele cu dizabilitati, 40 de tip standard twin, precum si 4 camere exclusiv matrimoniale.

Atunci cand se doreste si celebrarea unui moment important din viata, precum o aniversare, o petrecere cu tematica, un botez sau o nunta, se pot inchiria si spatii destinate special pentru astfel de momente, absolut speciale. Toate acestea sunt completate de o serie de preparate, pur si simplu delicioase, ce ii vor incanta chiar si pe cei mai pretentiosi invitati. Decorul clasic si totodata elegant, confortul regasit si accesibilitatea preturilor, recomanda inchirierea unui astfel de spatiu pentru a celebra un eveniment important din viata.

Toti cei care isi doresc sa rezerve o camera in cadrul hotelului Yesterday sunt invitati sa acceseze pagina web yesterday.ro , sa completeze check-in-ul, check-out-ul, numarul noptilor de cazare, precum si a persoanelor, iar mai apoi sa analizeze ofertele.

Imaginile reprezentative de pe site, ce evidentiaza eleganta, curatenia si rafinamentul din cadrul celebrului hotel Bucuresti, vor atrage cu siguranta un numar ridicat de turisti, care isi doresc sa se relaxeze intr-un decor simplu si totodata sofisticat.

Date de contact:

Str. Economu Cezarescu nr 8, Sector 6, Bucuresti

Telefon: 0737.001.008

Email: hotel[@]yesterday.ro

Taguri: yesterday.ro
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/descopera-cel-mai-indragit-hotel-bucuresti-ce-ofera-cazare-la-pret-accesibil-si-conditii-atractive