Esti agricultor? Afla de ce un atomizor este ceea ce nu trebuie sa-ti lipseasca

BUCURESTI - 19 mai 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Agricultura a fost, este si va ramane una dintre cele mai importante domenii de activitate, iar meseria de fermier sta la baza societatii. Cu toate acestea, eficienta a devenit deosebit de importanta in agricultura, tehnologia evoluand exponential, iar nevoia de hrana direct proportional cu aceasta.

www.tehnicbazar.ro

www.tehnicbazar.ro

Un bun agricultor stie ca pentru a avea cele mai bune rezultate nu are nevoie doar de multa munca si pricepere, dar si de aparatura, respectiv uneltele necesare. In acest sens trebuie sa facem neaparat referire la motosapa, motocultor, motocoasa, drujbe sau foarfece de gradina, insa nu trebuie sa omitem probabil una dintre cele mai eficiente si mai importante dintre toate, atomizorul.

De ce este un atomizor atat de important pentru agricultura si cum se poate alege unul performant? Ei bine, pentru a afla raspunsul la aceste intrebari am apelat la cine altcineva decat adevaratii specialisti in materie de scule si unelte, echipa www. tehnicbazar.ro . Acestia sunt un nume important in randul agricultorilor si in special a celor ce se mandresc a fi buni gospodari, furnizand produse de top si recunoscute pentru performanta lor la nivel mondial. Sa vedem ce sfaturi ne ofera acestia cu privire la atomizoare:

Atomizorul – solutia perfecta pentru necesarele tratamente

Orice bun agricultor cunoaste faptul ca la baza unei culturi roditoare stau lucrarile pe care acesta le efectueaza si implicit tratamentele pe care le ofera respectivei plantatii. Indiferent ca este vorba despre pomicultura sau horticultura, un atomizor este solutia perfecta pentru a realiza cu succes diferitele tratamente.

O cultura pentru a fi sanatoasa si pentru a realiza o productie semnificativa e necesara a fi sanatoasa. Ei bine, acest lucru este de foarte multe ori dificil daca nu se iau masuri de protejare, respectiv de combatere a daunatorilor. Exact in aceasta situatie un atomizor este solutia perfecta – acesta avand rolul de a transporta diferitele substante folosite in tratamente si de a la imprastia cat mai eficient.

Cum se alege un atomizor?

Conform specialistilor din echipa tehnicbazar.ro, alegerea unui atomizor trebuie sa se faca in functie de mai multe aspecte, performanta, calitatea si rezistenta fiind de departe cele mai importante dintre acestea.

Ca de exemplu, un atomizor intra in contact cu diverse substante chimice folosite pentru a elimina daunatorii, motiv pentru care materialele folosite pentru realizarea aparatului trebuie sa prezinta un nivel de rezistenta ridicat, situatia in care durata de viata si gama de aplicare este mult mai mare.

Modul de stropire

Un alt aspect deosebit de important este cel referitor la modul de imprastiere a substantei active de catre atomizor. Ca de exemplu, atomizorul Ruris A102 este considerat a fi unul dintre cele mai performante, iar un principal motiv este faptul ca prezinta un tub deflector, ce are in dotare un cilindru rotativ si in felul acesta se formeaza un jet elicoidal, iar stropirea are loc pe aproape toata suprafata plantei respective.

Asadar, Ruris A102 este o buna dovada de eficienta, fiind un atomizor pe care si l-ar dori orice agricultor. Mai mult decat atat, acesta poate pulveriza atat granulatii solide, cat si substante sub forma de praf.

Controlul

Nu in ultimul rand, pentru alegerea unui atomizor perfect este nevoie sa se tina cont si de usurinta pe care o prezinta controlul acestuia, respectiv intretinerea. Fiind caracterizat de un motor in 2 timpi si o capacitate cilindrica de 40 cmc, atomizorul Ruris A102 prezinta si un maner multifunctional, care alaturi de un rezervor cu o capacitate de 40 l este, de departe, cea mai buna, mai eficienta si mai performanta alegere pe care o poate face un agricultor.

Acestea sunt doar cateva aspecte ce trebuie sa stea la baza alegerii unui atomizor, mai multe detalii putand fi regasite chiar pe site-ul expertilor tehnicbazar.ro.