Furtunuri pentru aplicatii dintre cele mai diverse, disponibile la tehnovest.ro

BUCURESTI - 19 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

In zilele noastre, gama extrem de diversificata de furtunuri disponibile pe piata poate sa puna in incurcatura cumparatorii. Cum poti sti daca ai facut o alegere buna? Ce tip de furtun ar fi mai potrivit de la caz la caz? Care sunt parametrii care conteaza? La aceste intrebari ne ofera cateva lamuriri expertii tehonvest.ro.

tehnovest.ro

Diferenta intre tipurile de furtunuri este data de materialele din care acestea sunt realizate, de scopul utilizarii lor, de rezistenta care trebuie sa vina la pachet impreuna cu nivelul calitativ ridicat. Toti acesti parametri trebuie avuti in vedere atunci cand se alege un furtun. Mai multe detalii sunt prezentate in continuare, direct de la expertii magazinului online tehnovest.ro.

Furtunuri pentru transport fluide, de uz rezidential

Sunt printre cele mai banale si uzuale furtunuri si pot fi gasite in aproape orice locuinta. Se folosesc pentru irigatii, pentru alimentarea cu apa a locuintelor in cazul carora apa se extrage din fantani cu ajutorul hidrofoarelor si lista aplicatiilor de uz casnic poate continua.

Fiind utilizate pentru transportul diverselor fluide la presiuni nu foarte ridicate si in conditii normale, asemenea furtunuri nu necesita protectii speciale, insertii mai multe decat este cazul sau straturi multiple cu rol de protectie suplimentar. Se gasesc intr-o gama diversificata chiar in cadrul catalogului online tehnovest.ro .

Furtunuri utilizate in industrie

In acest caz este vorba despre conditii si factori care presupun modificarea parametrilor furtunurilor in sensul sporirii rezistentei acestora. Cu ajutorul acestor furtunuri se transporta fluide diverse, apa industriala la presiuni foarte mari, diverse gaze si aburi, astfel ca plusul de rezistenta este dat de ranforsarile si insertiile metalice sau textile care intaresc peretii furtunurilor.

Pentru asemenea utilizari de nivel industrial, pe tehnovest.ro pot fi gasite numeroase furtunuri rezistente la temperaturi extreme, la presiuni foarte mari si chiar la contact cu substante cu potential coroziv.

Furtunuri de aer

Se inscriu in ambele categorii de utilizare, atat de nivel rezidential, cat si industrial. Gama de furtune aer disponibila la tehnovest.ro este la fel de diversificata, acoperind tot ceea ce se defineste ca aplicatie pneumatica.

In aceeasi categorie generica de furtunuri, disponibile in cadrul magazinului online mentionat, se inscriu si cele mai rezistente modele. Spre exemplu, aici intra furtunurile destinate operatiunii sablarii sau altor aplicatii ce presupun circularea si transportul substantelor si particulelor cu potential abraziv. Asemenea furtunuri au o rezistenta sporita la abraziune si presiuni ridicate, rezistenta lor fiind sporita prin insertiile metalice si textile, dar si prin materialele specifice din care sunt realizate, cu proprietati si caracteristici pe masura.

Menite sa acopere o serie larga de aplicatii, furtunurile sunt insa doar o mica parte a ofertei site-ului tehnovest.ro. In cadrul acestuia pot fi gasite numeroase solutii cu referire directa la sisteme automatizate, de la retele de aer si pana la echipamente pneumatice si hidraulice, cu toate piesele si accesoriile aferente acestora.

Pentru mai multe detalii despre tipurile de furtunuri disponibile, dar si despre gama diversificata de solutii pentru automatizari, doritorii pot accesa site-ul oficial tehnovest.ro, aflat in proprietatea exclusiva a societatii Tehnovest Automatizari SRL.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/furtunuri-pentru-aplicatii-dintre-cele-mai-diverse-disponibile-la-tehnovest-ro