Idei practice de amenajare a dressingului in locuinta ta

BUCURESTI - 27 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Numarul hainelor si accesoriilor este intr-o continua crestere si nu prea mai gasesti loc pentru ceva nou? Inseamna ca a venit momentul in care trebuie serios sa iei in calcul achizitionarea unui dressing care sa iti satisfaca pe deplin toate nevoile de depozitare. Pentru asta sunt necesare mai multe detalii esentiale de avut in vedere, precum dimensiunile, inaltimea, compartimentarea sau alte informatii tehnice de care e recomndat sa se tina cont inca din stadiul de planificare.

www.prodesignart.ro

www.prodesignart.ro

Amenajarea dressingului

Daca spatiul locuintei iti permite, ai putea amenaja un dressing-room intr-o incapere separata care sa iti asigure maximul de confort. Insa, din fericire, exista numeroase solutii practice si pentru cei care nu se bucura de locuinte atat de generoase, existand dulapuri de tip dressing  unde ai posibilitatea de a depozita toate articolele vestimentare pe care le detii.

Pe langa design, compartimentarea mobilierului dressing are o importanta deosebita. Pentru o alegere cat mai profitabila a acestuia, iti recomandam ca inainte de selectarea lui sa arunci o privire in garderoba pentru a sti cu exactitate cate dintre articolele vestimentare au nevoie de umerase, cate pot fi depozitate impaturite si care este, aproximativ, volumul accesoriilor. Cunoscand aceste date, iti va fi mult mai simplu sa alegi piesa de mobilier adecvata si nu va ramane nimic pe dinafara.

De cele mai multe ori cand ne gandim la amenajarea de dressinguri, luam in calcul, initial, ideea de a-l amplasa in dormitor pentru ca toate obiectele vestimentare si accesoriile sa fie mai la indemana. In acest spatiu, este recomandat sa te orientezi catre combinatii de lemn si oglinzi pentru a crea efectul unei intinderi mai largi si indispensabile, cum ar fi spoturile luminoase montate pe plafon. Daca iti doresti ca prezenta acestuia sa fie mai discreta, ai putea sa il maschezi cu o perdea sau draperie ori chiar cu un corp de mobila ce poate fi utilizat pe post de biblioteca sau expunere a obiectelor de decor.

De asemenea, daca ai o mansarda, o poti folosi pentru a amenaja un dressing. Intai de toate, va trebui sa alegi mobilierul facut la comanda si iei legatura cu un mester iscusit care te va ajuta sa valorifici spatiul la maximum. Solutia este una ideala deoarece va ramane mai mult spatiu la dispozitie in cadrul locuintei pe care il vei putea utiliza in diverse alte scopuri.In cazul in care, mansarda presupune dimensiuni mai reduse, ai putea sa te orientezi catre spre rafturi deschise pentru a nu te simti incomodat/a de usile cu care ar trebui sa deschizi dulapul.

Daca in garderoba ta predomina, haine elegante care necesita a fi tinute mereu pe umeras, este necesar sa le dedici un spatiu generos. Impreuna cu firma cu care vei lua legatura pentru plasarea unei comenzi de mobila, puteti proiecta forma sifonierului, pornind chiar de la acest aspect. Chiar daca va ramane in plus spatiu destinat umeraselor, acesta va fi util pentru orice tip de imbracaminte.  In partea inferioara ori in cea superioara pot fi montate rafturi pe care sa depozitezi cutiile de pantofi sau accesoii. Pentru incaltaminte, mai pot fi montate bare verticale prevazute cu forme pentru pantofi.

 

Ideile in acest sens pot fi nenumarate, important fiind sa gasesti detaliile si aspectele care se adapteaza cel mai bine stilului si caracteristicilor locuintei tale. Este foarte important sa nu se creeze anumite dezechilibre, din punct de vedere al amenajaraii, in asa fel incat sa se ilustreze o imagine lipsita de bun gust.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/idei-practice-de-amenajare-a-dressingului-in-locuinta-ta