Izolatii mansarde – informatii si recomandari de la specialistii E-Izolatii

BUCURESTI - 15 decembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Oricine isi doreste sa aiba o locuinta cat mai confortabila, care sa fie bine izolata si sa asigure atmosfera de camin dorita. Acest lucru nu poate fi obtinut decat prin izolatii de calitate, iar pentru a obtine maximum de eficienta pe aceasta parte orice proprietar ar trebui sa se asigure ca beneficiaza de izolatii mansarde si poduri.

e-izolatii.ro

e-izolatii.ro

Statisticile realizate de specialistii e-izolatii.ro arata ca pierderile de caldura inregistrate prin mansarda, plafon sau acoperis ajung pana la 30%. Din acest motiv orice proprietar trebuie sa aiba in vedere la un moment dat serviciile de izolatii mansarde.

Care sunt cele mai des folosite materiale pentru izolarea unei mansarde? Răspunsul vine tot de la profesionistii e-izolatii.ro: este vorba despre vata minerala de sticla, vata bazaltica, polistiren expandat, fibre de celuloza sau spuma poliuretanica.

Dintre toate aceste materiale, vata bazaltica este de departe cea mai eficienta din punct de vedere energetic atunci cand vine vorba despre izolatii mansarde. Materialul are cel mai ridicat coeficient de rezistenta termica si printr-o izolatie corecta, poate asigura acel grad de confort optim cautat de catre orice proprietar. Un alt avantaj direct rezultat este constituit de reducerea valorii facturilor lunare la incalzire, intrucat pierderile de caldura prin mansarda vor fi reduse la minim.

Cum se izoleaza corect o mansarda?

Pentru ca investitia in izolatie sa nu fie una in vant, orice proprietar trebuie sa se asigure ca lucrarea va fi efectuata de un profesionist. Exista doua cazuri particulare si in aceasta situatie: este vorba despre izolatii mansarde locuite si izolatii mansarde nelocuite.

In primul caz, nu va fi necesara decat izolarea tavanului dintre ultimul etaj si mansarda. Intr-o constructie, tavanul este alcatuit din grinzi intre care apar spatii libere ce trebuie umplute cu material izolant. Procesul este unul ce se realizeaza in trei pasi: se curata foarte bine suprafata, se aplica un strat de protectie impotriva vaporilor si umitidatii, iar apoi se monteaza materialul izolant.

La mansardele locuite, operatiunea este putin diferita. Procesul de izolatii mansarde este in acest caz asemanator cu cel de izolare a tavanelor cu grinzi. Metoda cea mai frecventa este montarea stratului termoizolant intre capriori si sub acestia, pentru a anula total eventualele punti termice.

Experienta profesionistilor de la e-izolatii este doveita de numarul mare de clienti ce apeleaza la serviciile si produsele pe care le comercializeaza. Astfel de recomandari simple dar eficiente oferite de specialisti, alaturi de solutiile de izolatii oferite si disponibile oricui prin intermediul site-ului e-izolatii.ro au propulsat compania in topul preferintelor clientilor.

Despre e-izolatii.ro

Site-ul ce ofera cele mai eficiente solutii pentru izolatii mansarde si nu numai este proprietatea MTM Izolatii & Constructii SRL, o companie romaneasca infiintata in anul 2005, cu capital privat. Obiectul de activitate al societatii este importul si distributia de materiale moderne, eficiente si cu garantia calitatii, pentru izolatii de constructii sau instalatii de climatizare, ventilatie si incalzire.

Profesionalismul si dedicarea reprezentantilor e-izolatii au contribuit, alaturi de produsele de cea mai inalta calitate, la dezvoltarea continua a companiei, care si-a castigat pe merit renumele pe piata romaneasca.

Oricine vrea sa beneficieze de cele mai moderne sisteme de izolatii mansarde, interioare, exterioare sau diverse informatii in legatura cu acestea, poate folosi urmatoarele date de contact:

MTM Izolatii & Constructii SRL

Punct de lucru: str.Preciziei, nr. 13C, sector 6, Bucuresti (prima curte langa Depoul de Tramvaie Militari), sector 6, Bucuresti

Telefon: 0726 728 088 sau 021 346 35 17

Fax: 0372 870452

Mail: office@e-izolatii.ro