Lectia curateniei absolute

BUCURESTI - 29 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Despre curatenie toata lumea stie, intelege ce presupune si ce standarde are. Mai greu pare sa fie cand exista o corelatie directa cu acest subiect. Raportata la nivel individual, curatenia fie ea din mediul privat sau nu, are nevoie de resurse multiple pentru a fi o misiune indeplinita cu succes. Tocmai de aceea, o gama de produse pe masura este absolut necesara.

clinit

clinit

Clinit - sursa de materiale igienizante

Clinit, magazin online specializat in furnizarea de resurse pentru curatenie si igiena, se dedica sectorului individual. Cu alte cuvinte, este locatia usor accesibila pentru fiecare consumator casnic. O sursa complexa si mai ales la un nivel ce depaseste asteptarile, aici se vor regasi game extinse de produse profesionale de curatenie.

Colaborarea cu diversi furnizori pe piata de profil face ca gama de optiuni de produse sa fie una multumitoare. Asadar, Clinit se angajeaza sa ofere produse de marca BOKK Hungary, Lucart, Procter&Gamble printre altele. Iar cand vine vorba de categoriile acestora, de la elementele necesare pe termen lung pentru o buna mentinere a nivelului de igiena si pana la produsele in sine de curatare se vor gasi toate cele necesare: dozatoare, consumabile, dezinfectanti, dispensere sau uscatoare de maini - sunt doar cateva din exemplele edificatoare.

Avantajul cumparaturilor online

Aparte de tendinta pe care consumatorii o au in ceea ce priveste mediul online cu avantajele sale, magazinele ce au un profil de asa natura acapareaza piata prin calitatea expusa si accesibila. Clinit este de asemenea un magazin online in cadrul caruia shopping-ul este o reala placere. Pentru a facilita modul in care fiecare doritor isi alege produsele necesare pentru curatarea si igienizarea oricarui tip de spatiu Clinit si-a extins categoriile pana la a include si echipamentele necesare realizarii misiunii de curatenie.

Asa cum insasi acest task se doreste a fi de un inalt standard, ireprosabil, produsele cu care se lucreaza trebuie sa atinga acest prag de pretentie. Asadar, produsele vin sub diferite forme de la cele lichide la solide, tablete efervescente ce se dizolva, spre exemplu, cu mult mai practice. Pana la urma aceasta este si misiunea, ca tot ce tine de nevoia de curatare sa nu devina o povara. Mai cu seama cand exista si resursele necesare, buna desfasurare a planului de curatenie este pur si simplu o placere.  

Cui se adreseaza

Ca public tinta, Clinit are disponibilitate si stoc pentru toata lumea. Niciodata nu a fost mai simplu pentru consumatorii de rand sa isi acceseze lista completa de produse de curatenie si igienizare, de ordinul celor profesionale mai ales. Acestea dispun si de variante multiple, de la producatori multipli si preturile sunt accesibile. Insa in egala masura si consumatorii de ordin industrial isi pot gasi aici aceeasi sursa de produse.

Completand cu gama de cosmetice hoteliere, Clinit face demonstratia ca poate fi un raspuns aplicabil spre a contura stocul necesar de produse atat pentru unitati de cazare, cat si pentru spatii intime, a caminelor. Indiferent din ce categorie se regasesc unii sau altii, mentiunea faptului ca au nevoie de curatenie profesionala este implicita.