Mobilier nou pentru casa noua

BUCURESTI - 19 ianuarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Care credeti ca este locul cel mai calduros, locul unde intotdeauna ne intoarcem cu drag si unde ne simtim cel mai confortabil? Daca nu v-ati dat seama inca, este vorba de ceea ce numim “acasa”. Este acel loc incarcat de energie, amintiri si iubire care pur si simplu iti reincarca bateriile.

www.prodesignart.ro

Ne hotaram la un moment dat in viata sa facem pasul cel mare si anume sa ne casatorim. Ca orice tineri proaspat casatoriti luam decizia de a ne muta singuri, de a avea casuta noastra si intimitatea noastra. Nu zice nimeni ca a locui cu parintii nu e frumos, dar daca avem posibilitatea de a locui singuri, de ce sa nu o facem? De ce sa nu ne bucuram de prezenta celuilalt fara a fi deranjati de nimeni? Este atat de frumos cand in sfarsit reusesti sa ai o casa a ta si ce sa vezi, iti dai seama ca mai trebuie si mobilata. Aici incepe marea distractie.

Te asezi undeva jos pentru ca momentan mobilierul lipseste si incepi sa-ti faci o schema imaginara, adica privesti in gol si iti imaginezi cam cum ar trebui sa arate mobila, unde sa fie pozitionata si cum vor arata si restul camerelor, bucataria si baia, dar sa nu uitam si de hol. Apoi incepi sa intrebi in stanga si in dreapta daca stie cineva vreun site de mobila, bineinteles de buna calitate dar si accesibila ca pret. Cred ca astea sunt criteriile principale ale fiecarei persoane care doreste achizitionarea oricarui produs, nu neaparat mobila.

Exista numeroase optiuni dintre care se poate alege. Una dintre ele se refera la site-ul www. prodesignart.ro . Dupa accesare incepe cautarea mobilierului si anume pat, dulapuri, scaune si mese bucatarie si multe altele.

Mobilierul prezentat aici este caracterizat de calitate din toate punctele de vedere. O masa de bucatarie, spre exemplu, este fabricata din lemn de fag si sunt prezentate toate detaliile legate de aceasta: baza care este din lemn de fag baituit in finisaj de cires sau din lemn de stejar baituit in finisaj wenge. Blatul si extensia sunt din lemn de fag furniruit, culoarea cires sau lemn de stejar furniruit, culoarea wenge.

Acolo unde exista o masa frumoasa trebuie sa existe si scaune pe masura. Nu uitam de canapea, birou, mobila din bucatarie si apoi dulapuri. Povestea se repeta pentru fiecare camera.

Site-ul celor de la ProDesignArt este un real ajutor in acest sens pentru cei aflati in cautare de piese de mobilier. In plus, exista posibilitatea personalizarii, intrucat orice piesa poate fi realizata la comanda, dupa specificatiile si mentiunile clientului. Pentru mai multe detalii, vizitati www.prodesignart.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/mobilier-nou-pentru-casa-noua